Algemene Informatie

communicatie commissie
Welkom op deze pagina met Algemene Informatie over voetbalvereniging Amstelveen/Heemraad.


Voor alle geinteresseerden is er een link naar de Historie van onze sportclub. Tevens zijn er voor bezoekende clubs op deze pagina links opgenomen naar:


- de lokatie bepaling en de route informatie naar onze accommodatie (deze informatie wordt via Google Maps aan u ter beschikking gesteld)

- een routebeschrijving voor auto, metro of bus

- een overzicht van de veldindeling op ons complex Sportlaan-Oost

- een overzicht van de geprogrammeerde wedstrijden


Mocht u aanvullende informatie op deze pagina's missen, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken middels een e-mail aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ma22mei2017

vv Amstelveen/Heemraad Jubileum Voetbalplaatjesboek

# Gelezen:613 hits

25 oktober 2017 is de datum waarop onze vereniging exact 70 jaar bestaat. In het licht van dit jubileum brengen wij in samenwerking met het gloednieuwe Coop filiaal aan de Van der Hooplaan en de filialen aan de Lindelaan en de Parlevinker in Amstelveen, een jubileum voetbalplaatjesboek uit! Wie kent ze niet, de Panini voetbalboeken, maar dan een boek met sterren van onze eigen club, uit alle jeugd- en seniorenteams, onze Mini Pupillen, het G-Force team en natuurlijk onze vlaggenshepen in de zaal en op het veld; Vrouwen 1 en Senioren 1.

De stickerboeken worden uitgedeeld in de drie genoemde filialen en in het clubhuis van Amstelveen/Heemraad. De plaatjes kun je sparen bij de boodschappen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zakje met 8 plaatjes. Spaar ze allemaal! De actie start begin oktober en heeft een looptijd van acht weken. We zullen na afloop van de actie nog één of meer ruildagen organiseren, zodat je je boek compleet kunt maken.

Planning team- en portretfoto’s
Zonder (team)foto’s van al die sterren hebben wij natuurlijk geen voetbalplaatjesboek. Vanwege de planning en looptijd van de actie gaan wij hier op zeer korte termijn mee aan de slag. De foto’s zullen in de eerste twee weken van september worden gemaakt, na de schoolvakanties. De aanwezigheid van alle spelers is hierbij zeer gewenst

Wij zullen binnenkort de coordinatoren, teambegeleiders en trainers/coaches een e-mail sturen met een planning wanneer hun team op de foto gaat, verder bevat deze mail praktische informatie voor het team en de ouders en – heel belangrijk! – de mogelijkheid voor ouders om een formulier te ondertekenen indien zij onverhoopt geen toestemming verlenen om de foto van hun dochter of zoon in het voetbalplaatjesboek te publiceren. Ook via deze weg vragen wij aan iedereen hun medewerking om deze jubileum actie tot een succes te maken.

Belangrijk! De foto’s zullen uitsluitend en éénmalig voor deze actie - het boek, de plaatjes en posters ter promotie van de actie - worden gebruikt en niet voor enige andere doeleinden. De foto’s blijven eigendom van Amstelveen/Heemraad. Adfomedia (het bedrijf wat de boeken en plaatjes maakt) verwijdert na afloop van de actie alle bestanden van hun server.

Advertentiemogelijkheden
Voor de Coop is het voetbalplaatjesboek een mooie actie om naamsbekendheid op te bouwen. Voor de jonge spelers van Amstelveen/Heemraad is het ontzettend leuk om hun eigen fotoplaatje te hebben en het boek vol te sparen. Maar het boek biedt ook de mogelijkheid aan geïnteresseerden om (extra) te adverteren. De advertentie-inkomsten gaan zonder aftrek van kosten naar Amstelveen/Heemraad en bieden zo een extra financiële ondersteuning aan onze vereniging.

De oplage van ongeveer 2000 exemplaren en de hoge bewaarfunctie maken het jubileum voetbalplaatjesboek uniek. Wij hebben verschillende mogelijkheden om in dit boek te adverteren, de prijzen van een advertentie lopen uiteen van 100 tot 1000 euro. Mocht je interesse hebben om te adverteren in het Amstelveen/Heemraad jubileum en voetbalplaatjesboek, neem dan contact op met onze sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen dat deze actie een leuke manier is om het 70 jarig jubileum te benadrukken. We zijn nog in overleg over andere activiteiten om het jubileum extra luister bij te zetten. Mocht u wel wat voelen om een rol in de Jubileum Commissie te vervullen, neem dan even contact op met bestuur@amstelveenheemraad.

do11mei2017

Heemraad Vrouwen 1 zaal – Wartburgia vrouwen 10 (3-2)

# Gelezen:204 hits

Terwijl heel Nederland reikhalzend uit kijkt naar de ontknoping van de eredivisie komende zondag, de prestaties van AJAX op de 11e en voor de minder voetbal-belangstellenden maar songfestival-fanaten, moest het vrouwen team vanavond haar kampioenswedstrijd spelen.
Geen uitzonderingen maar Murielle, Claudine, Suzanne, Loren, Ien, Dewi en de keepster Samantha waren tot diep onder de oksels nerveus. Klotsend kwam het team binnen de lijnen van het speelveld. Veel supporters, waaronder een groot deel van het meidenteam 13-1, liet van zich horen. Spanning was voelbaar! De nummer 1 tegen de nummer 3 van de competitie. Strijd!
Wartburgia had minder hinder van de spanning en speelde zuiver. Waren bal vast en behendig om Heemraad onder druk te zetten, ze waren gevaarlijk. Ook gevaarlijk dich bij een doelpunt. Toch waren de beide teams goed aan elkaar gewaagd. Ien kwam regelmatig langs de verdediging maar de aansluiting was vaak net een stapje te laat waardoor de druk niet behouden kon blijven op d ehklft van Wartburgia.
Dan na 13 minuten een goed uitgespeelde kans van Wartburgia na een snelle uitbraak een snoeihard schot op het doel van Heemraad. Onhoudbaar! 0-1 achter! Zó jammer! Herstel werd gevraagd aan elkaar en vanaf de supportersbank. Maar de bal rolde niet zoals Heemraad gewend was. De vrouwen wilde te graag! Te gretig waardoor de finesse werd gemist. Voor de neutrale kijkers (waren die er dan?) was het een prachtige snelle wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Dan opnieuw een gat in de achterhoede bij Heemraad waardoor Wartburgia opnieuw een uitgelezen kans kreeg en deze benutte. Krakke-Nele! 0-2! in de 21ste minuut. Voelbare en zichtbare teleurstelling bij Heemraad. Op welke wijze zou dit team zich terug kunnen zetten in de wedstrijd. Het rustsignaal zou een uitkomst zijn om dan even de koppen bij elkaar te steken, tactiek bespreken om de tweede helft anders in te steken dan in de eerste 25 minuten. Alles om averij voorkomen op te lopen.
Er was weinig tijd gegeven om de vrouwen iets van rust te geven want 5 minuten na het rustsignaal stonden de teams weer tussen de lijnen.
Opvallend was dat het leek dat er een ander team in het veld van Heemraad stond. Namen waren het zelfde maar de spirit bij de vrouwen was scherper, bewuster, feller, steviger, meer vechtlust en er was sprake van meer controle. Dit vertaalde zich in de tweede minuut de eerste serieuze kans door Murielle op het doel van Wartburgia. Centimeters werk! Net niet! Toon was gezet! Wartburgia voelde dat ook en speelde meer achteruit. De 5e minuut werd cruciaal want daar werd door Claudine de aansluitende treffer neer gezet. Wat een bevrijdend gevoel voor ieder die van Heemraad houdt. De druk was gevonden Wartburgia was het spoor aan het kwijt raken, de navigatie was in de war en ze kwamen niet echt op de weg. Heemraad zette door, waren voortdurend gevaarlijk en Samantha daar viel niet meer mee te sollen. De ballen kwamen haar niet voorbij en hield het doel schoon. De supporters werden onrustig want de gelijkmaker zat in de lucht maar niemand wist wanneer die zou vallen.
Dan ongeveer in de 17e minuut een geweldige aanval een lekker samenspel tussen Claudine, Ien en Suzanne. Suzanne stond vrij en kon de bal, alsof er geen zwaartekracht bestaat, in het doel van Wartburgia plaatsen. 2-2. De kampioenskans werd groter! Zou Heemraad vrouwenteam het geduld, de strijdlust en de scherpte kunnen blijven vasthouden? Langs de lijn was het ijsberen begonnen. De temperatuur steeg tot grote hoogte en de ijsberen werden verruild voor nerveuze dieren die de spanning voelden.
Kansen bij Wartburgia werden veelal in de kiem gesmoord en waren vrijwel op een enkele na weinig van betekenis.
20 ste minuut opnieuw een fantastische opzet waarbij Loren haar moment kon pakken na vele kansen en bijna doelpunten. Ze scoorde zo mooi, zo lekker, zo geweldig dat de zaal op zijn grondvesten trilde. Wat een beauty! Wat een afmaker! 3-2
Uitspelen die wedstrijd en de schaal in ontvangst nemen!
Een top prestatie geleverd door dit team! Gefelicteerd!

ma27feb2017

Amateurvoetbal stapt over op het mobiel wedstrijdformulier

# Gelezen:219 hits

knvbVolgend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

De Wedstrijdzaken-app is te downloaden voor iOS en Android.
“Een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt”, zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee. “Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.”

Van der Zee: “Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk en voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat. En na afloop van de wedstrijd is er meer tijd voor ‘de derde helft’.”

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zal de KNVB de komende periode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Op KNVB Assist zal alle beschikbare informatie worden gepubliceerd.

di17jan2017

Alle team pagina's gereed voor de voorjaarreeksen!

# Gelezen:551 hits

knvbDe Webmaster heeft de teampagina's voor die teams die gaan uitkomen in een KNVB voorjaarreeks aangepast naar de nieuwe indelingen. Kijk dus snel tegen wie je moet vanaf 28 januari 2017 en heel veel sportief succes gewenst!

ma24okt2016

De Duitser: Nu wordt het spannend!

# Gelezen:396 hits

Nieuw artikel van de Duitser...

Contact Algemeen

Kantine
Kantine
020-6452443
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.