Overschrijving of Opzeggen lidmaatschap 2019

Indien je aan het eind van dit seizoen het lidmaatschap wilt opzeggen of je wilt  overschrijvingnaar een andere vereniging aanvragen dan verzoeken wij jou met de volgende data rekening te houden: 

Opzeggen:
Leden die hun lidmaatschap willen opzeggen dienen dit altijd per email vóór 15 juni

bij het ledensecretariaat te doen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een opzegging betreft een persoonlijke verantwoordelijkheid, opzeggingen via derden, zoals trainers, coaches, leiders, e.d. worden niet geaccepteerd!


Overschrijven:
Als je volgend jaar bij een andere vereniging wilt gaan voetballen dan meldt je aan bij de vereniging waar je naar toe gaat en geeft daar aan dat je wilt worden overgeschreven van AmstelveenHeemraad.

Je nieuwe vereniging verzorgt de overschrijving digitaal in KNVB Sportlink.

De ledenadministratie van AmstelveenHeemraad zal controleren of je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan en of alle beschikbaar gestelde kleding en tassen zijn ingeleverd.
Daarna geeft AmstelveenHeemraad hiervoor een akkoord in KNVB Sportlink en wordt je als lid uitgeschreven.

De KNVB verwerkt de overschrijving dan per 1 Juli.

Te laat opzeggen:

Indien na 15 juni wordt opgezegd brengt de vereniging (een deel van) de contributie

van het volgende seizoen in rekening om de dan inmiddels gemaakt kosten te dekken.

Nog vragen? Neem contact op met de ledenadministratie, Doeke de Haan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.