zo13okt2019

GEZOCHT: Bestuursleden!!!

# Gelezen:932 hits

Op de site viel het al eerder te lezen, bij de ALV in december nemen we afscheid van Michael, Hans en Jos als bestuursleden. Dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe bestuurders. Kom jij het bestuur versterken?

Wij zoeken:

Voorzitter: de voorzitter is het gezicht van de vereniging, zowel voor de eigen leden als voor externe contacten. Een echte ‘peoplemanager’ die mensen aan elkaar kan verbinden en aan de club kan binden. Hij/zij is in staat is de grote lijnen te zien en uit te zetten voor de komende jaren

Bestuurslid facilitaire zaken: wij hebben de beschikking over een mooi terrein waarbij het clubgebouw in ons eigen beheer is. Als bestuurslid gebouw & terrein heb je ervaring met het onderhoud van gebouwen en terreinen, zie je wat er nodig is om het gebouw ook in de toekomst in goede staat te houden en ben je direct contactpersoon voor onze onderhouds- en schoonmaakploeg.

Bestuurslid voetbalzaken: het bestuurslid voetbalzaken is verantwoordelijk voor het voetbaltechnisch beleid van de club, van selectie tot en met de jongste jeugd. Je hebt vaak en goed contact met de hoofdtrainer en ons Hoofd Jeugdopleidingen.

Bestuurslid vrijwilligerszaken: wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. Net als elke vereniging hebben ook wij vele uitdagingen bij het vinden van vrijwilligers voor de vele taken die er liggen. Het bestuurslid vrijwilligerszaken heeft visie op hoe vrijwilligers te vinden en te behouden en is de schakel met de commissies om de juiste vrijwilliger op de juiste plek kan krijgen zodat iedereen lekker kan voetballen.

Spreekt één van bovenstaande functies je aan of wil je er wat meer over weten? Schiet één van de huidige bestuursleden, Michael, Patrick, Erna, Mecit of Muriëlle, dan aan op de club of mail of bel Muriëlle: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53383698 (buiten kantoortijden).