Week van de Scheidsrechter!

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2024 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Dit is het uitgelezen moment voor verenigingen om hun clubscheidsrechters op het veld de eer te geven die hen toekomt. Wij zijn ontzettend blij met onze vaste groep clubscheidsrechters!! En hopen dan ook snel onze groep uit te kunnen breiden zodat er nog meer wedstrijden zijn voorzien van een (gecertificeerde) scheidsrechter.

Als dank ontvangen onze vaste scheidsrechters, wedstrijdsecretaris en KNVB officials die dit weekend bij ons op bezoek komen een zoete lekkernij! Veel dank allemaal voor jullie onvoorwaardelijke inzet!

Zonder scheidsrechters of spelbegeleiders zijn er geen wedstrijden mogelijk! Bedank je scheidsrechter na elke wedstrijd, maak er een eerlijk duel van en speel met respect #scheidsbedankt. En vergeet niet om jouw scheidsrechter of spelbegeleider aankomende twee weekenden een extra schouderklopje te geven.

Wist je dat…?

… er vanaf dit seizoen een aangescherpte richtlijn is opgesteld door de KNVB voor protest richting de scheidsrechter? Je leest hem hier.

… wij als vereniging de regels omtrent ouders achter de afrastering/hekken ook hebben aangescherpt? Je leest het hier.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven