Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar:

  • Coaches kantine/keuken
  • Scheidsrechters
  • Werkploeg

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over één van deze vacatures? Neem dan contact op met Danny via secretaris@amstelveenheemraad.nl

Coaches kantine/keuken

Misschien heb je er al wel een keer gestaan toen het team van je kind of je eigen team ingedeeld was voor kantinedienst? Dan heb je vast gemerkt hoe leuk het is om eens aan de andere kant van de bar te staan en alle ouders die toe zijn aan een warme bak koffie of de spelers die echt een tosti hebben verdiend, te helpen. Wij zijn op zoek naar mensen die periodiek een kantinedienst van vier uur willen draaien als coach. Je leidt dan de shift en helpt de teams die ingedeeld zijn voor de kantinedienst op weg. Hoe vaak? Dat bepaal je zelf, het rooster wordt ver van te voren bepaald met behulp van jouw inbreng. Zo weet je snel waar je aan toe bent en kun je zelf aangeven hoe vaak je zou willen helpen. Wil je meer informatie en/of ben je enthousiast? Loop op zaterdag eens langs in de kantine of stuur een mail.

Scheidsrechters

Het tekort aan scheidsrechters is in heel Nederland groot, zo ook bij onze vereniging. En dat is eigenlijk best gek, want het is eigenlijk gewoon heel leuk om voor al die enthousiaste spelers/speelsters een wedstrijd in goede banen te leiden. Geef je je op als scheidsrechter dan krijg je goede begeleiding vanuit de club. Heb je nog nooit gefloten? Dan start je op half veld en als jij er klaar voor bent maak je de stap naar het hele veld. Heb je al ervaring als scheids? Ook dan hebben we mooie wedstrijden voor je klaar staan. Wil je wel fluiten maar voetbal je zelf ook? Dan zorgen we dat we het zo inplannen dat je op zaterdag kunt spelen én fluiten. Alle voetballende jongens, meiden, senioren en veteranen zijn je alvast heel dankbaar voor je hulp! Wil je meer informatie en/of ben je enthousiast? Neem dan contact op met Bram Feenstra of Kenneth de Jong.

Werkploeg

Heel belangrijk voor onze club zijn de mannen van de werkploeg. Zij zijn doordeweeks in het clubhuis aanwezig om het gebouw en complex na de wedstrijden en trainingen weer netjes te maken. De groep wordt steeds kleiner en de mannen zijn hard op zoek naar versterking voor de maandag- en/of vrijdagochtend. Heb jij tijd om de handen uit de mouwen te steken en er samen met deze vrijwilligers voor te zorgen dat het gebouw er weer spic en span uitziet? Dan zijn we hard op zoek naar jou!

Scroll naar boven