Mini-pupillen

De eerste zaterdag van september beginnen we weer met de eerste voetbal activiteit van het seizoen en worden weer de eerste dribbels gemaakt en de eerste doelpunten gescoord.

De Mini-pupil bij AmstelveenHeemraad is een 4 tot en met 6-jarige meisje of jongen. Iedere zaterdagochtend om negen uur zijn zij van harte welkom en wordt onder begeleiding van enthousiaste trainers gevoetbald. Met de speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen krijgen de mini-pupillen een mooi begin van zijn voetballeven. Het voetbalveld wordt een uur lang een speeltuin waarin voetballen centraal staat. Bij ons geen moeilijke spelconcepten; pingelen met de bal en spelplezier staan voorop.

We proberen de drempel om mee te doen zo laag mogelijk te houden. Het is altijd mogelijk om een drie keer mee te doen om te kijken of uw kind er al aan toe is en natuurlijk of hij of zij het leuk vindt. Na een paar keer kan uw kind lid worden van onze mooie club.

U kunt zich aanmelden voor de proeftrainingen via de link van het aanmeldformulier of door op onderstaande button te drukken. Uw kind zal dan zo spoedig mogelijk worden uitgenodigd om mee te doen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dik van Leeuwen via de mail naar eurokikkers@amstelveenheemraad.nl.

Scroll naar boven