Mini-pupillen

De eerste zaterdag van september beginnen we weer met de eerste voetbaltraining van het seizoen. Zaterdag 5 september om 9 uur is dus de aftrap voor de mini-pupillen.

De Mini-pupil bij AmstelveenHeemraad is een 4 tot en met 6 jarige jongen of meisje. Iedere zaterdagochtend om negen uur zijn zij van harte welkom en wordt onder begeleiding van enthousiaste trainers gevoetbald. Met de speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen krijgen de mini-pupillen een mooi begin van zijn voetballeven. Het voetbalveld wordt een uur lang een speeltuin waarin voetballen centraal staat. Bij ons geen moeilijke spelconcepten, pingelen met de bal en spelplezier staan voorop.

We proberen de drempel om mee te doen zo laag mogelijk te houden. Het is altijd mogelijk om een drie keer mee te doen om te kijken of uw kind er al aan toe is en natuurlijk of hij of zij het leuk vindt. Na een paar keer kan uw kind lid worden van onze club. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Dik van Leeuwen via de mail naar eurokikkers@amstelveenheemraad.nl

Tot ziens op zaterdagochtend 9 uur bij v.v. Amstelveen Heemraad aan de Sportlaan, naast de Internationale School.

Scroll naar top