Gratis sponsoren

sponsorkliks

gratis sponsoren met sponsorkliks

Hoe werkt gratis sponsoren?

Als jij via onderstaande button iets koopt, bijvoorbeeld bij Coolblue, About You of Bol, dan ontvangt v.v. Amstelveen Heemraad geld van SponsorKliks. De link bevat een code om v.v. Amstelveen Heemraad te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar “gratis sponsoren”.

Totale opbrengsten SponsorKliks
€ 1.564

SponsorKliks Browser Extensie

Het komt regelmatig voor dat SponsorKliks vergeten wordt. Daarom heeft SponsorKliks een browser extensie ontwikkeld, die er voor zorgt dat je SponsorKliks voor v.v. Amstelveen Heemraad in het vervolg niet snel zal vergeten.

De extensie zorgt ervoor dat voor bijna alle webwinkels de SponsorKliks link voor v.v. Amstelveen Heemraad automatisch wordt meegegeven.
Er volgt alleen een pop-up die je vraagt of je v.v. Amstelveen Heemraad gratis wilt sponsoren. Daarna ga je naar de betreffende webwinkel.

Voor een paar grote webwinkels werkt de extensie iets anders. Zij hebben aangegeven niet automatisch doorgestuurd te willen worden via de SponsorKliks extensie.
In plaats daarvan bieden we via de extensie de mogelijkheid om deze webwinkels in je bladwijzerbalk te zetten (inclusief de SponsorKliks link van v.v. Amstelveen Heemraad).

Zodoende kan je, ongeacht op welke website je zit, direct naar de betreffende webwinkel klikken en v.v. Amstelveen Heemraad sponsoren met jouw aankoop.

Namens v.v. Amstelveen Heemraad en SponsorKliks, bedankt voor je hulp!

Scroll naar boven