Sponsoring

naamsbekendheid vergroten als sponsor van amstelveen heemraad

Sponsoring

De Heemraad bv

40 jaar actief in de nieuwbouw- verbouw, renovatie, restauratie en utliliteitsbouw.

40 jaar zijn wij actief in de nieuwbouw- verbouw, renovatie, restauratie en utliliteitsbouw. Vele projecten hebben wij op onze naam staan waarvan u er een aantal op deze website terug kunt vinden. Doordat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Kijk snel verder op deze website naar onze projecten in uitvoering en reeds eerder gerealiseerde projecten.
COOP

Amstelveense Coop filialen (Parlevinker, Lindenlaan en van der Hooplaan)

Coop en AmstelveenHeemraad zijn met elkaar een sponsor relatie aangegaan, waarbij Coop als shirtsponsor van bijna alle jeugd selectie elftallen voor zowel de jongens als de meisjes teams gaat optreden. Daarnaast zal Coop alle food en non-food artikelen gaan leveren in de kantine. Wij zijn uitermate content met deze jonge, dynamische en kwalitatief hoogwaardige sponsor en kijken uit naar een prettige en duurzame samenwerking. Wij vertrouwen erop dat de jeugd teams met trots de combinatie kleuren van groen/wit en oranje/rood gaan dragen en samen het verschil gaan maken! 

logo ING
ING Bank

Financiele diensten ter ondersteuning van prive leven en business

`Do your thing` is de nieuwe wereldwijde richting en slogan van ING. Hiermee moedigt ING mensen aan om middels haar banking meer te doen wat hen beweegt om het leven leven en zaken te doen zoals zij dat willen. ING is een wereldwijde bank met een sterke Europese basis. 53,000 medewerkers bedienen ongeveer 38.4 million particuliere klanten, zakelijke klanten en financiele instellingen in meer dan 40 landen. Het bedrijf heeft als doel om mensen de middelen te geven om de ontwikkelingen in hun leven en zaken een stap voor te blijven. In de meeste van haar retail markten bestaat het assortiment van ING uit spaar-, betaal-, investering-, lening- en hypotheekprodukten. Voor de groothandel klanten levert ING speciale lening, maatwerk corporate finance, oplossingen voor schulden- en aandelenmarkten, betaal- en cash management en transactie-, investerings- en informatiediensten aan financiele directeuren. Klantervaring is wat ING onderscheidt en het bedrijf is continu aan het innoveren om dat verder te verbeteren. ING werkt samen met andere partijen om baanbrekende ideeen sneller op de markt te kunnen brengen.

SUPPORT ONS

Informeer naar mogelijkheden!

Scroll naar boven