Sponsors

naamsbekendheid vergroten als sponsor van amstelveen heemraad

ONZE SPONSORS

De Heemraad bv

40 jaar actief in de nieuwbouw- verbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw.

40 jaar zijn wij actief in de nieuwbouw- verbouw, renovatie, restauratie en utliliteitsbouw. Vele projecten hebben wij op onze naam staan waarvan u er een aantal op deze website terug kunt vinden. Doordat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Kijk snel verder op deze website naar onze projecten in uitvoering en reeds eerder gerealiseerde projecten.
COOP

Amstelveense Coop filialen (Parlevinker, Lindenlaan en van der Hooplaan)

Coop en AmstelveenHeemraad zijn met elkaar een sponsor relatie aangegaan, waarbij Coop als shirtsponsor van bijna alle jeugd selectie elftallen voor zowel de jongens als de meisjes teams gaat optreden. Daarnaast zal Coop alle food en non-food artikelen gaan leveren in de kantine. Wij zijn uitermate content met deze jonge, dynamische en kwalitatief hoogwaardige sponsor en kijken uit naar een prettige en duurzame samenwerking. Wij vertrouwen erop dat de jeugd teams met trots de combinatie kleuren van groen/wit en oranje/rood gaan dragen en samen het verschil gaan maken! 

logo ING
ING Bank

Financiele diensten ter ondersteuning van prive leven en business

`Do your thing` is de nieuwe wereldwijde richting en slogan van ING. Hiermee moedigt ING mensen aan om middels haar banking meer te doen wat hen beweegt om het leven leven en zaken te doen zoals zij dat willen. ING is een wereldwijde bank met een sterke Europese basis. 53,000 medewerkers bedienen ongeveer 38.4 million particuliere klanten, zakelijke klanten en financiele instellingen in meer dan 40 landen. Het bedrijf heeft als doel om mensen de middelen te geven om de ontwikkelingen in hun leven en zaken een stap voor te blijven. In de meeste van haar retail markten bestaat het assortiment van ING uit spaar-, betaal-, investering-, lening- en hypotheekprodukten. Voor de groothandel klanten levert ING speciale lening, maatwerk corporate finance, oplossingen voor schulden- en aandelenmarkten, betaal- en cash management en transactie-, investerings- en informatiediensten aan financiele directeuren. Klantervaring is wat ING onderscheidt en het bedrijf is continu aan het innoveren om dat verder te verbeteren. ING werkt samen met andere partijen om baanbrekende ideeen sneller op de markt te kunnen brengen.
Logo Kelme
Kelme

Kwalitatief hoogwaardige sportproducten tegen scherpe prijzen

Het merk met passie voor de sport. De nieuwe collecties teamkleding, schoenen en casual kleding zijn adembenemend. Kelme groeit wereldwijd hard met komend seizoen clubs in de twee sterkste voetbalcompetities ter wereld: Premier League en Primera Division. Ook in Nederland wil Kelme clubs blijven helpen en spelers laten trainen en spelen in het merk van de toekomst.
logo Sponsorkliks
Sponsor Kliks

Met online aankopen gratis Amstelveen Heemraad sponsoren

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van uw sponsordoel v.v. Amstelveen Heemraad bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. SponsorKliks beloont Amstelveen Heemraad met een klein percentage van het aankoopbedrag. Van alle aankopen wordt de commissie maandelijks aan ons uitbetaald. Door uw gebruikelijke aankopen bij webwinkels helpt u uw club … en u betaalt niets extra !

logo Ammonite Hotel Amsterdam
Ammonite Hotel Amsterdam

Hotelkamers en appartementen voor short-stay en long-stay

Ammonite is het eerste hotel dat volledig is ingericht vol museumwaardige edelstenen en fossielen. Elke etage heeft een eigen thema, met unieke mineralen en authentieke fossielen, dat het interieur bepaalt. Het hoofdthema is: Ammonite, de Engelse benaming van een inktvissensoort die ongeveer 65 miljoen jaar geleden plotseling uitstierf. Ammonite Hotel Amsterdam is gevestigd in Amstelveen op de grens met Amsterdam en biedt comfortabele, stoer-sjieke hotelkamers, suites en appartementen. Speciaal gericht op short- én long-stay. Op vier Comfort Suites en een klein aantal Comfort Rooms na, zijn alle kamers, suites en appartementen voorzien van een volledig uitgeruste keuken.
Logo Van der Velden
Van der Velden Multi Onderhoud

Al bijna 30 jaar specialist in schoonmaakwerk en ongediertebestrijding

Al bijna dertig jaar werken we met zo’n veertig schoonmakers voor een trouwe schare klanten in de regio Groot-Amsterdam. We zijn groot genoeg om alle voorkomende schoonmaakdiensten professioneel uit te voeren. Daarnaast zijn we klein genoeg om flexibel en persoonlijk te blijven. Zo garanderen we dat we de kwaliteit leveren die we beloven. Onze werkzaamheden bestrijken het hele veld van dagelijkse schoonmaak en glazenwassen tot gespecialiseerde gevelreiniging, ongediertebestrijding en schoonmaakprojecten op maat.
Van der velden ongediertebestrijding logo
Van der Velden Ongediertebestrijding

De bestrijdingsdienst gespecialiseerd in ongediertebestrijding

Bestrijdingsdienst Van der Velden is gespecialiseerd in ongediertebestrjding. Deze experts helpen iedereen snel en efficient van het overlastgevende ongedierte af. Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders weten hoe ze het beste af kunnen komen van ongedierte, zoals bijvoorbeeld muizen, ratten, kakkerlakken, wespen, bijen, vlooien, bedwantsen, eikenprocessierupsen, houtworm etc. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de internationale HACCP-richtlijnen voor effectief bestrijden zonder gevaar voor de volksgezondheid. Naast het daadwerkelijke bestrijden is Bestrijdingsdienst Van der Velden ook gespecialiseerd in preventie en wering. Daarmee is dit bedrijf de full service ongediertebestrijdingsdienst van Midden Nederland.
DIS

Dit Is Service staat voor u klaar

DIS is de winkel waar service nog voorop staat: uitgebreide keuze, goede informatie bij aanschaf, gratis levering, installatie van vrijstaande apparatuur en we gaan niet eerder weg voordat uw koelkast, wasmachine, droger of televisie goed werkt. Ook de klant die komt voor een batterij of kabel wordt volgens deze principes geholpen. DIS is gevestigd op de Lindenlaan 382, 1185 NM in Amstelveen Bereikbaar op 020 645 6471 en http://www.dis-amstelveen.nl
The Pub

Sinds mei 1997 het gezelligste bruin cafe in Amstelveen-Zuid

Samen hebben Harry van Kuijk en Jaap Buijs een behoorlijk verleden in de horeca en weten dus exact hoe zij de juiste sfeer kunnen creëren. Café the Pub aan de Lindenlaan 372 biedt mogelijkheden voor iedereen, dus voelt men zich hier dan ook snel thuis. The Pub is een gerenommeerd café waar een hoop mensen uit de buurt en regio naartoe komen vanwege een eerlijke prijs. Daar houdt iedereen van. Drink hier maar een slok van paal tot paal.

Logo Fietshuys
Het Fietshuys

Winkel met breed aanbod van heren-, dames-, kinderfietsen

Het Fietshuys is het resultaat van een samenwerking tussen de ondernemers Philip Wallage en Silvan Overtoom. Beiden hebben veel ervaring in de fietsmarkt. De aantrekkelijke en ruimtelijk opgezette winkel geeft de klant veel aanbod en rust om zich te verdiepen in de producten van Het Fietshuys. De fietsenwinkel presenteert een breed aanbod van heren-, dames- en kinderfietsen van de kwaliteitsmerken in de markt. Dat aanbod kent gewone fietsen, bakfietsen, elektrische fietsen en sportieve fietsen.

logo Clear Kitchen
Clear Kitchen

Unieke keukenformule met allure en luxe uitstraling van degelijke kwaliteit

Clear Kitchen is een unieke keukenformule die de manier van verkopen in de traditionele keukenbranche geheel verandert. Clear Kitchen is opgericht door Marco de Wolff en Pascal Hakkenberg. Beide zijn al voor langere tijd actief in de keukenbranche en samen goed voor bijna 40 jaar ervaring in de keukenbranche!Clear Kitchen is opgericht omdat zij de traditionele ontransparante manier van keukenverkoop zat waren. Het werd tijd voor een keukenzaak waar de klant centraal staat en deze voor een eerlijke prijs een prachtige keuken kan kopen.

Kesbeke

Het ambachtelijke familiebedrijf voor echte Amsterdamse tafelzuren

Kesbeke is nog de enige inleggerij van echte Amsterdamse Tafelzuren. Charles Kesbeke, de grondlegger van het bedrijf, begon in 1948 in een keldertje in hartje Amsterdam, aan het Waterlooplein. Hij was naar Amsterdam verhuisd nadat hij in Zeeland was gestopt met zijn bakkerij. In Amsterdam vond Charles nieuwe mogelijkheden. In tafelzuur, want Amsterdammers bleken daar een grote voorliefde voor te hebben. Het vakwerk, het inleggen in zuur, zal altijd in de fabriek in Amsterdam blijven gebeuren. Onder de stimulerende leiding van Oos Kesbeke is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste Amsterdamse inleggerij van dit moment. Innoveren is de kracht van het bedrijf.

logo Maas Autogroep
Maas Autogroep

De autodealer van `t Groene Hart; verkoop, lease & onderhoud

Maas Autogroep is een familiebedrijf en officiële dealer van Het Groene Hart met de sterke merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Maas Autogroep is samengegaan met de Van Beijnum Autogroep en heeft de blik gericht op de toekomst van mobiliteit, zonder de verkoop en het onderhoud van auto’s uit het oog te verliezen. Maas Autogroep heeft altijd een oplossing op maat: van schadeherstel, (private)lease tot een ruim aanbod occasions. Zo bieden zij een totaalpakket aan mogelijkheden waarvoor klant en het bedrijf nog generaties weet te vinden.
PCS Totaal Services

Het ontstoppingsbedrijf voor onderhoud aan toe-, afvoerleidingen en pompinstallaties

In ruim 30 jaar heeft PCS Totaal Services zich ontwikkeld tot een unieke specialist op het gebied van:
 • Ontstoppen
 • Loodgieterwerk
 • Renovaties
 • Reinigen
 • Inspecteren en
 • Lokaliseren van allerlei soorten toe- en afvoerleidingen.
PCS voegt de beste vaardigheden van verschillende beroepen samen. Of u nou op zoek bent naar een loodgieter, timmerman, tegelzetter, stukadoor of elektricien: wij kunnen u helpen. PCS voert alle klussen met uiterste precisie uit en doet dat voor redelijke prijzen. U kunt bij PCS terecht als het gaat om rioleringswerk, grondwerk, loodgieterwerk en renovatie. Zij zijn 24 uur per dag altijd bereikbaar en u kunt in geval van nood altijd op hen rekenen
Patina Dakbedekkers

Al ruim 25 jaar op de hoogte van daken voor de bouw

Patina is deskundig dakdekker met een totaalpakket aan dienstverlening o.a. voor het bouwen en renoveren van daken, maar ook beheer, onderhoud en valpreventie. Innovatief ‘dakdenken en -doen’, zodat Patina opdrachtgevers – professionals in de bouwbranche – van dienst kan zijn met het ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren van platte en hellende daken. Een goede planning en een heldere projectcommunicatie, zodat opdrachtgevers altijd weten waar ze aan toe zijn. Kwaliteit betreft niet alleen de daken die het bedrijf onderhoudt en construeert, maar ook de materialen waarmee ze werken, het vakmanschap van hun mensen en de dienstverlening aan opdrachtgevers.
logo Gunters en Meuser
Gunters en Meuser

190 jaar aan ervaring op het gebied van hand-gereedschappen en ijzerwaren

Gunters en Meuser is een gespecialiseerd bedrijf dat kwaliteitsproducten en innovatieve diensten levert op het gebied van handgereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, sanitair, electra en elektrisch gereedschap. Een erkende vakzaak voor bouw en industrie, waar ook de particuliere klant welkom is. Met haar 190 jaar ervaring in de branche, liefde voor het vak en goed opgeleid personeel kan Gunters en Meuser deskundig, doelgericht en efficiënt anticiperen op de vraagstelling van haar klanten in groot Amsterdam.
logo Monsdial Airconditioning
Mondial Airconditioning

Installateur van klimaatoplossingen voor thuis of kantoor

Mondial Airconditioning is een merk onafhankelijke installateur. Door hun jarenlange ervaring kan Mondial u optimaal adviseren voor een passende klimaatoplossing voor bij u thuis of op kantoor. Goede airconditioning is altijd maatwerk. De service van Mondial begint met inventarisatie van uw klimaatwensen, bouwkundige mogelijkheden en berekeningen van de benodigde capaciteit. Mondial denkt ook aan uw en onze toekomst. Zo installeren wij airconditioners met een A-label. Tevens levert Modial luchtreiningers en bevochtigers voor een aangenaam en gezond binnenklimaat het hele jaar door.
Wahlen & Jongkind

Al sinds 1927 passend maatwerk in klimaatwensen m.b.t. verwarmings-, ventilatie- en technische installaties

Het uiteindelijke Technisch Bureau Ko Jongkind, gespecialiseerd in verwarmingstechniek, wordt in 1927 opgericht door de heer Ko Jongkind en na de oorlog voortgezet door Jan Jongkind en zijn zoon John. In 1974 richten de heren Cor Wahlen en Guus Pool, Technisch Bureau M. Wahlen bv op met als doel: het leveren, monteren en inbedrijfstellen van centrale verwarming-, ventilatie- en sanitaire installaties voor woonhuizen, winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, utiliteitswerken, scholen, kerken en tuinbouwindustrie. Sinds 2002 wordt het bedrijf met dezelfde bezieling voortgezet door John Jongkind en Johan Groeneveld en verandert de bedrijfsnaam naar de huidige naam.
logo Delphi ontwikkeling
Delphi Ontwikkeling

Interim management in het vastgoed

Delphi Ontwikkeling is een bedrijf in vastgoedbeheer en exploitatiemaatschappijen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het kopen, verkopen en verhuren van eigen onroerende zaken en andere registergoederen.
logo Luiten Food
Luiten Food

Sinds 1938 specialist in wild en gevogelte

Luiten Food is uitgegroeid tot één van de grootste internationale spelers op het gebied van rund, lam, wild, gevogelte en ibérico. Deze producten levert het aan diverse bedrijven actief in de foodservice, voedselverwerking, groothandel, catering, retail en speciaalzaken. Het waarborgen van de kwaliteit gebeurt door eigen kwaliteitsmedewerkers die alle processen nauwgezet waarnemen. Door de logistieke processen in eigen beheer te houden is Luiten Food erg flexibel in levering en houdt de kwaliteitscontrole dicht bij huis. Dit verzekert het bedrijf van producten van hoge kwaliteit en een goede verhouding met haar afnemers.
logo Jordex
Jordex Shipping & Forwarding

Sinds 1987 efficiënt in logistiek en transport van goederen

Jordex Shipping & Forwarding B.V. is sinds 1987 uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt van logistieke dienstverlening. Het bedrijf transformeert alle transportwensen van economy class naar business class. Jordex zorgt ervoor dat, afgestemd op de goederensoort en specifieke wensen, de meest efficiënte vervoerswijze wordt gekozen. Dat kan via alle bestaande modaliteiten. De medewerkers organiseren in overleg het vervoer van deur tot deur, regelen op- en overslag, onderhandelen over de prijs en verzorgen contracten. Ook verzorgt Jordex graag de douaneformaliteiten, met behulp van betrouwbare partners en specialisten.
logo Due Donne Hair
Due Donne Hair

De toonaangevende kapsalon met passie om mensen mooier te maken

U kunt hier terecht voor:

 • The Perfect Haircut – knippen naar de laatste modetrend
 • Permanent –  behandeling en aanzet permanent
 • Haarkleuring – verven, spoeling, highlights, lowlights
 • Haar fohnen en watergolven
 • Haar opsteken – voor speciale gelegenheden
 • Haar producten – de beste hairstyling producten
Logo PlayMakers
PlayMakers

De specialist in (sport)marketing en communicatie

Playmakers is met haar ervaring in de sportwereld en met haar vaardigheden, zoals visie, techniek, controle, creativiteit en teamspel, betrokken bij de acties die vaak leiden tot goals. PlayMakers helpt (sport)evenementen, merken en atleten om te scoren. Dit bedrijf zet met haar activiteiten, van advies tot uitvoering, krachtige en creatieve content in voor de (online)marketing en communicatie van haar klanten.
Logo Amstelveen Repair
Amstelveen Repair

7 jaar ervaring in reparatie van telefoons en tablets

Roy Geerts, eigenaar en oprichter van Amstelveen Repair, repareert al sinds 2013 telefoons en tablets met originele onderdelen en is sinds 2017 trots op zijn eigen bedrijf Amstelveen Repair. Klanten kunnen ervoor kiezen om defecte apparaten zelf langs te brengen, op te laten halen of op locatie te laten repareren. Of het nu gaat om Apple producten en bijbehorende OEM-onderdelen of om fabrikanten zoals Samsung, LG, Sony, Huawei, OnePlus, Nokia, Motorola, Wiko en Xiaomi die wel onderdelen uit eigen fabriek via groothandels leveren aan Amstelveen Repair. Door de iets hogere prijs van deze bij voorkeur originele onderdelen kan Amstelveen Repair niet altijd de laagste prijs garanderen, maar wel het beste resultaat.

SUPPORT ONS

Informeer naar mogelijkheden!

Scroll naar boven