Aanscherping maatregelen

Vanaf 13 november 2021 gelden de volgende nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid:

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders van de uit-spelende ploeg.
  • Ook bij trainingen is publiek (ouders) helaas niet meer welkom. Wij vragen u daarom om uw kind af te zetten en op te halen bij het hek en niet het complex te betreden.
  • In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. U zult bij entree van het hek worden gecontroleerd of u een geldig CTB heeft. Als dit het geval is krijgt u een polsbandje, waarmee u de kantine mag betreden. Als u geen geldig CTB heeft, mag u het complex wel betreden (mits u voldoet aan de hierboven genoemde uitzonderingen) maar niet de kantine.
  • De kantine sluit uiterlijk om 20.00 uur, afhankelijk van de drukte anders mogelijk eerder.

Op zaterdagen zullen wij weer heksurveillance toewijzen aan teams die hun wedstrijden spelen op veld 2 en 3, waarbij een oproep wordt gedaan op minimaal 2 ouders.

Deze regels blijven voorlopig tot zaterdag 4 december 2021 van kracht.

Wij realiseren ons dat deze aangescherpte maatregelen weer extra vragen van de inzet van onze vrijwilligers, spelers en ouders. Wij hopen op uw begrip en laten we hopen dat deze maatregelen voor maximaal drie weken van kracht blijven.

Bestuur v.v. Amstelveen Heemraad

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven