AJAX Partnerclub

Je ziet het op het bordje naast de ingang: de jeugdopleiding van Amstelveen Heemraad is partnerclub van Ajax.

“We zijn erg trots dat Ajax voor Amstelveen Heemraad gekozen heeft als partnerclub”, aldus Ayoub Zagdoud. “We hebben dit te danken aan onze focus op de jeugdopleiding de afgelopen jaren, het team van vrijwilligers die zich inzetten in het bestuur, technische commissie en als trainers om de jeugdopleiding verder te ontwikkelen, en natuurlijk de top-accommodatie en de potentie die Amstelveen Heemraad heeft met zijn snelgroeiende ledenbestand in de onderbouw.”

Ajax is een club met één van de beste jeugdopleidingen in de wereld, het is een club die zowel zakelijk en organisatorisch goed geleid wordt en heeft een enorme uitstraling. “Ik denk dat we hiermee, geheel in de lijn van onze visie, een enorme stap kunnen zetten op voetbaltechnisch, organisatorisch en commercieel gebied.”
Hiernaast gaan we samenwerken met Ajax om onze jeugdtrainers mogelijkheden te bieden zich verder te ontwikkelen, waardoor het niveau van de trainingen verder verbeterd, en het technisch jeugdbeleid steeds beter verankerd wordt binnen de organisatie.

Ik wil ambitieuze jeugdtrainers de mogelijkheid bieden om zich bij Amstelveen Heemraad verder te ontwikkelen, maar ook om trainingen te volgen of stage te lopen bij Ajax. Dit biedt kansen voor trainers en voor onze jeugdspelers. Geïnteresseerde trainers kunnen zich melden bij onze HJO Ayoub Zagdoud.

Amstelveen Heemraad wordt een nog aantrekkelijkere vereniging om bij te voetballen. De jeugdopleiding gaat nog verder ontwikkeld worden in samenwerking met Ajax en de KNVB en er liggen directe lijnen met de scouts van Ajax, waardoor talenten zich in de kijker kunnen spelen. We willen jeugdspelers uit Amstelveen de kans bieden om zichzelf verder te ontwikkelen.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven