Bedankt aan de Sixen vrijwilligers!

Het was afgelopen weekend weer een zeer drukke, gezellige en sportieve editie van Sixen! De sfeer, het voetbal, het (koude) bier, BBQ en de frituur vielen goed in de smaak. Dit natuurlijk met zeer veel dank aan alle vrijwilligers die achter de bar en in de keuken hebben gestaan, en achter de schermen hard hebben gewerkt!!!

Op vrijdag waren dat Ilse, Aukje, Ursula, Belinda, Nicole, Karin, Guido, Chris, Pieter, Robert, Danny, Erna en Simone. Op zaterdag waren dat Debby, Donna Bos, Maarten, Diane, Donna Ostiana, Pieter, Mirella, Arno, Guido, Karin Visser, Belinda, Ursula, Karin Sommen, Luuk, Robert, Erna en Simone. En achter de schermen nog dank aan Melvin en Gerrit voor hun inzet.

Grote dank aan de Sixen commissie: Boyd Spruijt, Jeannette Nooter, Marcel Havermans, Paddy Pietersen en Donald Swalue. Het toernooi verliep weer als een goed geoliede machine. De fotoalbums – die snel op de site zullen worden gepubliceerd – zijn weer geschoten door de lenzen van Hans van Beek.

Tot slot nog veel dank aan de mannen van de werkploeg: Bas, Jan, Herman, Boyd, Chris, Henk, voor het op- en afbouwen van de velden en de schoonmaak van het complex.

Het was weer een succesvolle editie dankzij de inzet van al deze vrijwilligers! Op naar volgend jaar. De 54e editie van het Sixen vindt plaats op vrijdag 6 juni en zaterdag 7 juni 2025.

Namens het Bestuur

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven