Belangrijk: update kleding

We hebben van de meeste mensen begrepen dat het is gelukt om kleding aan te schaffen. Helaas is dit nog niet voor iedereen het geval, doordat niet alle voorraden even goed op orde zijn (geweest). Hieronder volgt een korte update.

Locatie: het is niet meer mogelijk om kleding te kopen in onze eigen kledingwinkel. Vanaf aankomend seizoen is er een tussenpartij betrokken die dit voor ons faciliteert. Hier kunt u dan ook het nieuwe wedstrijdtenue kopen. Locatie is Voetbalshop Amstelveen, Kostverlorenhof 147, 1183 HK

Sokken: de sokken van Robey worden geleverd in de eerste week van november. We zullen zorgen voor een uitgave waarbij het zo eenvoudig en tijdbesparend voor u is om de reeds betaalde sokken te kunnen ophalen/krijgen. Tot die tijd is het mogelijk om te spelen met de Kelme sokken of witte sokken (meisjesteams mogen ook in zwarte sokken spelen).

Online bestellen van trainingskleding: Op 12 september hebben de leden die online iets hebben besteld, een mail ontvangen dat deze is geannuleerd. Voetbalshop heeft op dit moment geen beschikbaarheid in een aantal van de artikelen. Zij hopen snel dat alles weer voorradig is.

Zwarte broekjes (meiden): in de eerste week van november worden ook de resterende zwarte wedstrijdbroekjes geleverd voor de meiden. Wij zullen alle trainers en spelende leden van onze meidenteams per mail inlichten als de broekjes weer voorradig zijn in de winkel.

Robey, is dat verplicht? Ja, het is verplicht om in volledig Robey wedstrijdtenue te spelen. Daar we nu in een overgang zijn – en nog niet alles op tijd is geleverd – hopen wij dat iedereen medio november er strak bijloopt!

Gestopt? Dan vind je via deze link de data dat de kledingwinkel geopend is om jouw oude Kelme tenue in te leveren en de 20 EUR borg terug te krijgen.

Vanuit het bestuur hebben wij regelmatig en goed contact met Voetbalshop. Met elkaar proberen we de uitdagingen waarmee de uitlevering van de spullen helaas gepaard gaan zo goed mogelijk te managen. We hopen en doen er alles aan iedereen zo snel mogelijk van de mooie nieuwe tenues en trainingsoutfit te voorzien. We houden jullie op de hoogte.

Nog even aandacht voor het volgende…

Actie RaboBank voor trainerskleding

Het is tot en met 26 september voor klanten van de Rabobank mogelijk om te stemmen op Amstelveen Heemraad bij de Rabo ClubSupport Campagne. De overgang op een nieuw kledingmerk brengt een groot kostenplaatje met zich mee. Onze trainers zijn ontzettend belangrijk, voor ieder team en voor jong en oud. Jij helpt ons toch ook mee om te zorgen dat zij niet in de kou staan komende winter? Stem op Amstelveen Heemraad via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. 

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven