Constatering omgang materialen en complex

LuchtfotoAmstelveenHeemraad

Beste trainers,

Nu we alweer een tijd voluit getraind hebben constateren we ook dingen die niet goed gaan en waarvoor we jullie aandacht willen vragen.

Regelmatig vinden we voor het begin van de trainingen ballen en kledingstukken op de velden. Daarnaast zien we dat er erg ruw wordt omgesprongen met de mini- en pupillendoelen. Bij vier pupillendoelen is geconstateerd dat de palen scheef staan, doordat lasnaden zijn gescheurd. Als dit zo doorgaat dan is er aan het eind van dit jaar geen pupillendoel meer beschikbaar! Zorg dat je doelen altijd tilt/laat tillen en niet schuivend verplaatst. zorg dat je aan het eind van de training het veld met hetzelfde materiaal verlaat als dat je er op komt, het komt echt te vaak voor dat we ballen op velden, in de sloot of los in het clubhuis aantreffen. Dit zijn grote kostenposten!

Daarnaast hebben we afspraken gemaakt over wie opent en wie sluit. Vanochtend werden we gewaarschuwd dat alles nog openstond, zowel de hekken als het clubhuis! En dat was niet de eerste keer dat dit gebeurd. Dat is natuurlijk vragen om vandalisme en diefstal. Als je degene bent die opent of sluit en je kunt niet, regel dan dat iemand anders het doet en als dat echt niet lukt meldt je het bij het bestuur zodat wij het kunnen regelen.

Maar dat ontslaat een ieder van ons die deze taak niet expliciet heeft niet van de verantwoordelijkheid om het complex goed achter te laten. Ga je als laatste van onze club van het complex af en heb je geen sleutel om het clubgebouw af te sluiten, de lichten uit te doen en de hekken dicht te doen, waarschuw dan iemand die dat wel kan!

We zien dat ons complex een populaire plek is om te voetballen maar ook om te hangen (bijv. op de tribune), onlangs is er van de omheining van veld 1 al enig pijpwerk verdwenen. Laten we het deze ongenode gasten nu zo moeilijk mogelijk maken en het complex zo goed mogelijk beschermen door alles goed af te sluiten.

Tot slot, de Coronaregels gelden nog steeds. We zien steeds meer ouders die toch proberen op het complex te kijken, maar ook dat jullie die al verzoeken om weer weg te gaan. Wat wel een beetje verslapt is de juiste ingang gebruiken, ISA van veld 2 en Myra veld 1. Met de ISA hebben we in normale tijden de afspraak dat het hek niet eerder dan 18.00 uur geopend mag worden, er wordt nu gedoogd dat we dit al voor de trainingen van 17.00 uur doen. Maar eerder dus niet, dan moet altijd de kant aan Myra zijde gebruikt worden.  

Kortom:

  • Ga zorgvuldig om met je materiaal en laat niets achter op de velden
  • Sluit het complex als je laatste bent of waarschuw iemand die wel een sleutel heeft dat dit nog moet gebeuren
  • Gebruik het goede parkeerterrein op de juiste tijden

Met groet, namens het bestuur,

Muriëlle

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven