Contractverlenging HJO seizoen 2023-2024

Amstelveen Heemraad heeft het contract met Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) Ayoub Zagdoud verlengd met één jaar. Hiermee gaat Ayoub komend seizoen, 2023-2024, zijn derde achtereenvolgende jaar in als HJO van onze vereniging.

Komend seizoen gaat er binnen de structuur van de vereniging het een en ander veranderen, doordat er een andere invulling wordt gegeven aan de jeugd- en technische jeugdcommissie. We zijn blij om zoveel betrokken en enthousiaste vrijwilligers bij de jeugd te zien! Daarnaast is het Programma Voetbalontwikkeling in samenwerking met NMC Bright en de KNVB in gang gezet.

Het bestuur heeft vertrouwen in de huidige invulling voor komend seizoen en is blij dat Ayoub als HJO verbonden blijft aan de vereniging. Dit vertrouwen is bekrachtigd op donderdag 6 april met het tekenen van het contract. Ayoub is ook blij met de contractverlenging, zo laat hij weten: ”Ik wil het bestuur bedanken voor het vertrouwen in mij en dat we samen aankomend seizoen nog meer groeien in kwaliteit. We zijn de juiste weg in geslagen met de juiste mensen die allemaal wat willen betekenen voor onze vereniging en onze jeugdigen.”

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven