Contractverlenging technische staf A-selectie seizoen 2023/2024

Het bestuur van Amstelveen Heemraad is verheugd te kunnen delen dat de contracten van hoofdtrainers Edwin van Maas & Norbert Alblas, keeperstrainer Patrick Alblas en fysiotherapeut Lisa van Nieuwkerk opnieuw zijn verlengd. Daarmee zal het duo Alblas & van Maas het vijfde opeenvolgende seizoen ingaan. Op dit moment bezit ons eerste elftal de gedeelde vierde plek in de 3e klasse B en is de sfeer binnen de groep meer dan uitstekend!

Met het uitspreken van het wederzijds vertrouwen in elkaar, en met het tekenen van een nieuw contract, hebben wij de samenwerking met de beide hoofdtrainers van de A-selectie met minimaal een jaar verlengd. Beide partijen hebben aangegeven zeker verder te willen kijken voor na het seizoen 2023-2024.

Wij zijn uitermate tevreden over hoe het gaat binnen de A-selectie en zijn in een vroeg stadium al in gesprek gegaan om de contracten te verlengen. Wij, maar ook de trainers en overige staf, waren er snel uit en dinsdagavond 21 februari is de afspraak bekrachtigd met het tekenen van de contracten.

De gesprekken met assistent-trainer Robert Lesmeister zijn nog in volle gang. Wij hopen ook zijn contract op korte termijn te kunnen verlengen. Daarmee zou de volledige staf komend seizoen weer actief zijn.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven