Driejarig sponsorcontract met ING voor het meiden- en vrouwenvoetbal!

Foto Contract ING meiden en dames voetbal

Dinsdagavond 23 juni werden wij tijdens een online bijeenkomst met andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen kondigde samen met ING aan dat wij een driejarig sponsorcontract krijgen van de ING voor het mooie bedrag van € 3500 per seizoen!

Dit voorjaar hebben wij samen met bijna 200 andere clubs een plan ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal binnen Amstelveen Heemraad verder te ontwikkelen. Van de 200 clubs zijn er 60 clubs door een jury geselecteerd voor een sponsorcontract en wij zijn daar dus één van!

Het bestuur en de trainers van de vrouwen- en meidenafdeling zijn superblij met dit contract. Het meiden- en vrouwenvoetbal groeit de laatste jaren hard binnen de club en deze mooie sponsordeal geeft ons de gelegenheid om zowel in aantal als ook in kwaliteit verder te groeien en dé club van Amstelveen te worden voor het meiden- en vrouwenvoetbal!

Op de foto vlnr: Muriëlle Schagen, bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken & trainster MO17-1; Chantal van der Vaart & Bart van Uchelen, trainers MO9 t/m MO15; Patrick Chin A Loi, bestuurslid commerciële zaken; Mandy Chin A Loi, TC lid meisjes & speelster Vrouwen 1; Erna van der Haar, penningmeester

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven