Einde seizoen en zomersluiting

Gelukkig worden de Coronamaatregelen steeds verder versoepeld en zijn we al weer een paar weken aan het trainen. Vanaf aanstaande dinsdag (2 juni) mag ook de oudste jeugd (13 tot en met 18 jaar) weer trainen zonder anderhalve meter afstand te hoeven houden. Er kunnen dus weer oefeningen gedaan worden met duels en er mogen weer partijtjes gespeeld worden. (Oefen)wedstrijden tegen andere clubs spelen mag nog niet, maar hopelijk kan dat weer vanaf september. Normaal gesproken stoppen omstreeks deze tijd de trainingen en start de zomerstop. Omdat we zo’n lange tijd stil gelegen hebben gaan we nu nog wat langer door. Toch is ons complex in de zomer een paar weken gesloten, om alles weer op orde te kunnen brengen voor volgend seizoen en om de trainers die zo snel geschakeld hebben om iedereen weer te kunnen laten trainen, ook nog een paar weken vakantie te gunnen.Het complex is gesloten van 4 juli tot en met 2 augustus. Tot wanneer je precies doortraint en wanneer je weer start bepaalt je trainer en kan dus afwijken van deze data.

De nieuwe teamindelingen voor de jeugd worden op 12 juni op de website gepubliceerd. In het document op de site vind je de voorlopige teamindelingen voor de jo13 t/m jo19, in deze samenstelling wordt de komende weken getraind. De teamindeling kan de komende weken nog wijzigen en is dus pas op 12 juni definitief.

Tot slot, alle regels van de afgelopen weken gelden ook de laatste weken van het seizoen nog! Dus ouders mogen nog niet op het complex, ook niet bij onderlinge oefenwedstrijden. We gebruiken beide ingangen, voor veld 2 de parkeerplaats bij de ISA en voor veld 1 bij Myra, en alle hygiëneregels blijven gehandhaafd.

Wij wensen iedereen nog veel plezier de laatste weken en alvast een goede zomer!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven