Even voorstellen: nieuwe HJO Ayoub Zagdoud

”Ik ben Ayoub Zagdoud. Naast mijn passie voor voetbal en alles wat daar mee te maken heeft, ben ik in mijn dagelijks leven volop bezig met ontwikkeling. Ik probeer zoveel mogelijk maatschappelijk betrokken te zijn, door ondersteuning te bieden aan jongeren met problemen.

Momenteel ben ik, naast mijn functie als HJO bij v.v. Amstelveen Heemraad, trainer bij Zeeburgia O19-1 uitkomend in de 1e divisie.

In het verleden heb ik als TC en HJO gefungeerd en door mijn ervaring als HJO weet ik maar al te goed wat er nodig is om een club draaiend te houden. En dat is 30% kennis en 70% omgang met trainers, spelers en alle andere betrokkenen.”

Ayoub zal verantwoordelijk zijn voor de jeugdelftallen en jeugdtrainers en voor het waarborgen van het voetbaltechnische beleid binnen de vereniging. Ayoub is voor de jeugdtrainers het eerste aanspreekpunt. In de komende weken zullen jullie hem beter gaan leren kennen.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven