Informatie activiteiten 75-jarig Jubileum

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

vv Amstelveen Heemraad bestaat op 25 oktober maar liefst 75 jaar! De hele maand oktober zijn er verschillende activiteiten gepland. Om alles overzichtelijk te houden brengen we graag een overzicht in kaart met alle activiteiten. Op de Jubileumpagina vindt u een volledig overzicht van de activiteiten: https://amstelveenheemraad.nl/jubileum/

Zaterdag 15 oktober: Pub-sportquiz

Op zaterdag 15 oktober kunnen (oud-) spelers, vrijwilligers en ouders/verzorgers van jeugdleden die 16 jaar of ouder zijn deelnemen aan de Pub-sportquiz. De quiz start om 20:00 in de kantine. Je kan jezelf aanmelden voor een groep van 3 tot 6 personen en strijden om de wisselbeker én de eer. Inschrijving is gratis exclusief drankjes. Inschrijven kan via het aanmeldformulier die je van de website kan halen: https://amstelveenheemraad.nl/jubileum-pub-sportquiz/

Zaterdag 22 oktober: Bingo 

Op deze zaterdagavond kan je vele en mooie prijzen winnen die door verschillende sponsoren zijn aangeboden. Je kan die avond vanaf 19:30 de kantine binnenlopen en bingokaarten kopen. 

Zaterdag 29 oktober: FEESTDAG

Op zaterdag 29 oktober hebben we een feestdag. Alle teams hebben die dag geen wedstrijd, maar er is wel een volledig en veelzijdig programma aangeboden. Aanwezigheid is verplicht! 

Hieronder vindt u het volledige programma van zaterdag 29 oktober in een notendop:

  • 09.00 uur – 16.00 uur: Springkussens
  • 09.00 uur – 11.00 uur: Minipupillen
  • 11.00 uur – 12.00 uur: G-force
  • 10.00 uur – 13.00 uur: Jeugd t/m 12 jaar 
  • 10.00 uur – 15.00 uur: Jeugd 13 t/m 18 jaar 
  • 14.30 uur – 18.00 uur: Senioren 
  • 17.30 uur – 02.00 uur: Feestavond 

ZATERDAG 29 OKTOBER

VOOR DE JEUGD

Er zal voor de Mini-Pupillen en de G-Force een voetbalactiviteit op maat worden georganiseerd. Daarna kunnen zij gezellig spelen op de springkussens. De jeugdteams O7 t/m O12 krijgen een voetbalclinic, mogen gebruik maken van de springkussens en twee spelers per team zullen meedingen voor de penaltybokaal. U zult hier nog informatie over ontvangen van de trainers/coördinatoren.

De oudere jeugd (O13 t/m O19) kan in de middag gebruik maken van de springkussens, meedingen voor de penaltybokaal én meedoen aan een groot FIFA23-toernooi. Informatie over inschrijving staat op de website: https://amstelveenheemraad.nl/aanmelding-jubileum-fifa-tournament/

VOOR DE SENIOREN/VETERANEN

Vanaf 15:00 start voor leden en oud-leden die 18 jaar of ouder zijn het SIXEN 75 toernooi. U hoeft nog anderhalve week de tijd om in te schrijven voor het toernooi. Informatie over het toernooi en de inschrijflink zijn te vinden via deze link:  https://amstelveenheemraad.nl/schrijf-je-snel-in-voor-sixen-75/

FEESTAVOND

Vanaf 17:30 zal de feestavond losbarsten. Er staat extern barpersoneel achter de bar, zodat al onze vrijwilligers kunnen genieten. Er is muziek geregeld en er is een DJ aanwezig. We verwachten er met z’n allen een onvergetelijke avond van te gaan maken! Zien wij u ook?

JUBILEUMBOEK

Traditiegetrouw zal er ook bij dit jubileum een jubileumboek worden gemaakt. Dit keer in de vorm van een magazine, een mooie glossy. Er is hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Het is vanaf de jubileum dag mogelijk om een magazine te kopen voor €10,-. Wees er snel bij, want op=op!

TOT SLOT…

… zijn we erg blij met zulke betrokken, enthousiaste en bevlogen vrijwilligers bij onze mooie vereniging. Iedereen draagt zijn/haar/diens steentje bij met de verschillende vrijwillige werkzaamheden. Na een coronaperiode waarin het soms moeilijk was om contact te maken met elkaar, is het mooi om te zien dat de saamhorigheid weer voelbaar is binnen de vereniging. Dank daarvoor. We kunnen de hulp van iedereen gebruiken, dus mocht u iets voor de vereniging willen doen, kunt u zich aanmelden. We gaan er een fantastische jubileummaand en -seizoen van maken, mét elkaar!

Namens de Jubileumcommissie en het bestuur.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven