IT FIRST nieuwe shirtsponsor jongens jeugdteams

Met de introductie van de nieuwe thuisshirts zijn we vanuit het bestuur op zoek gegaan naar een shirtsponsor voor de jeugdteams. Het idee daarbij is dat de daaruit voortkomende sponsoropbrengst direct ten goede komt aan de leden in de vorm van een korting op het nieuw aan te schaffen tenue. En dat is gelukt!

Vandaag is een 3-jarig contract getekend met IT FIRST waarbij is overeengekomen dat het bedrijfslogo op de voorzijde van de shirtjes van alle jeugdteams (exclusief de meiden* maar inclusief de G-force teams) zal worden opgenomen. Door het afsluiten van het nieuwe contract is het mogelijk om de leden van de club een korting aan te bieden.

Kick Frenken, directeur IT FIRST: “ We vinden het vanuit IT FIRST erg belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan een financieel gezonde vereniging. Zelf heb ik hier vroeger ook gespeeld en jaren training gegeven, dus mijn hart ligt bij deze club. We zijn dan ook erg enthousiast dat we dit nu kunnen realiseren door het sponsoren van de shirtjes voor de jeugd. We kiezen met deze overeenkomst voor de langere termijn waarbij we met IT FIRST bijdragen aan het verder profesionaliseren van deze mooie vereniging”. 

Geert Pielage, voorzitter: “IT FIRST was al een gewaardeerde sponsor van de club. We zijn blij en trots dat we de samenwerking op deze manier hebben kunnen uitbreiden en dat alle leden hiervan direct profiteren”. 

De komende periode zullen alle shirtjes van de jongensteams en G-Force worden voorzien van het logo. Daarna kunnen de tenues worden gekocht bij Voetbalshop Amstelveen.

Luuk Nooter, Bestuurslid Commerciële Zaken

*Voor de meidenteams is er al een bestaande overeenkomst met ING voor het sponsoren van de shirts.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven