Koninklijke onderscheiding Gerrit Wilhelmus

Vrijdag 24 april ontvingen 12 Amstelveners het bericht dat zij een koninklijke onderscheiding krijgen.

Burgemeester Tjapko Poppens: “Deze tijd laat meer dan ooit zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor onze samenleving. Ik ben trots op al onze Amstelveense vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor verenigingen, organisaties en mensen die onze hulp en ondersteuning nodig hebben. Vandaag onderscheiden we deze Amstelveners als erkenning voor hun buitengewone maatschappelijke verdiensten”.

De heer G. Wilhelmus (Gerrit)

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Gerrit Wilhelmus is een actieve, betrokken vrijwilliger en is sinds juli 1948 lid, sinds 1988 Lid van Verdienste en sinds 1993 Erelid van onze voetbalvereniging Amstelveen Heemraad. Naast de redactie van het clubblad, de kantinecommissie en elftalleider van de junioren vervulde hij tussen 1979 en 2017 vrijwel alle bestuurdersrollen die onze vereniging kent, van voorzitter en secretaris tot penningmeester. Gerrit is met zijn jarenlange kennis, ervaring en hulpvaardigheid van grote waarde voor deze voetbalvereniging en is een clubman in hart en nieren.

Het bestuur van v.v. Amstelveen Heemraad feliciteert Gerrit en zijn familie van harte met deze welverdiende onderscheiding

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven