Nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding

De afgelopen week hebben wij overeenstemming bereikt met Ronald Renzema om vanaf komend seizoen onze nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding te worden.

Ronald is als Hoofd Jeugd Opleiding verantwoordelijk voor de jeugdelftallen van zowel jongens als meiden en het functioneren van de jeugdtrainers. Tevens is hij verantwoordelijk voor het waarborgen van het voetbaltechnisch beleidsplan binnen de volledige jeugdafdeling.

Ronald is naast deze functie geen trainer van 1 of meerdere elftallen, waardoor hij ook de vrijheid heeft om gedurende de week bij zoveel mogelijk teams te komen kijken. Tevens zal hij de overleggen leiden met de trainers/trainsters van zowel de jongens- als meidenafdeling.

 De 47-jarige Ronald Renzema is geboren in Amstelveen en is nu woonachtig in Amsterdam. Als voetballer heeft hij gespeeld bij oa Roda ’23, Ajax zaterdag, Fortius, Amstelveen Heemraad (seizoen 1997-1998) en tot heden bij Sporting Martinus.

Als trainer heeft hij zowel het diploma KNVB UEFA C als KNVB UEFA B. Hij is vanaf 2005 trainer geweest bij ASV Fortius en de laatste jaren bij Sporting Martinus (jeugd, zondag 2 en dames 1).

 Wij wensen Ronald heel veel succes bij Amstelveen Heemraad en hopen op een zeer succesvolle samenwerking.

 Namens het bestuur,

Mecit Koca

Michael van Eijk

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven