Regels 1.5 meter

Het seizoen is begonnen! De eerste trainingen zijn afgewerkt en de eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld. Het wordt een bijzonder seizoen, na maanden geen wedstrijden meer te hebben gespeeld mogen we eindelijk weer en dan is daar ook nog die 1,5 meter regel. Wat voor regels zijn er bij de club?

  • Het is eigenlijk heel simpel en net als in de rest van de samenleving. Volwassenen houden overal 1,5 meter afstand, als supporter langs de lijn, in de kantine en in het clubgebouw.
  • Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis en kom je niet naar de club
  • Op alle ruimtes staat aangegeven hoeveel mensen daar maximaal in mogen, houd je daar aan
  • In de kleedkamers moet (door 18+) ook 1,5 meter afstand gehouden worden. Dat betekent dat je niet met het hele team tegelijk in de kleedkamer kan. Kleed je in groepen om en bespreek buiten op het veld.
  • In de kantine blijf je niet staan, maar zoek je een plekje aan één van de tafels op het terras of binnen. Is er geen stoel meer beschikbaar? Dan is de kantine /het terras vol en verzoeken we je je consumptie mee te nemen en ergens anders te nuttigen.

Zo houden we het voor iedereen veilig! Lukt het niet om ons met elkaar aan deze regels te houden dan zien wij ons genoodzaakt om de kantine te sluiten en/of wedstrijden te spelen zonder publiek. Dat zou zonde zijn, dus laten we met elkaar onze verantwoordelijkheid pakken en er een mooi seizoen van maken!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven