Sponsor Club Evenement

Op zaterdag 2 april jl. heeft op ons sportcomplex de SPONSOR CLUB BORREL plaatsgevonden.


Dit op sponsors gerichte business evenement werd begin december 2021 door de geldende coronamaatregelen uitgesteld tot begin april 2022. Nu de zaken weer open zijn konden door personele onderbezetting en ziekte een groot aantal ondernemers zich afgelopen zaterdag helaas niet vrijmaken. Voor degenen die wel aanwezig konden zijn, waaronder onder andere De Heemraad, Voetbaltotaal/Kelme, Van der Velden Ongediertebestrijding, Mondial Airconditioning, Born & Amstelveense Glashandel, Playmakers, Royal Lemkes was dit een fijne en waardevolle bijeenkomst. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door Ingrid Piké en Marion Chin-A-Loi en voor de lens van fotograaf Hans van Beek onthulde Anton Cuntz van hoofdsponsor De Heemraad de nieuwe selectiefoto 2021-2022. Deze foto kon tijdens de zonnige en warmere weersomstandigheden van de afgelopen weken toch nog worden gemaakt in het bijzijn van Anton’s vader Cees Cuntz.

Tijdens de beladen Amstelveense derby Amstelveen 1 – Roda 1, eindstand 2-0, kwamen de aan de sponsors uitgereikte nieuwe v.v. Amstelveen Heemraad sjaals goed van pas bij de koude omstandigheden van afgelopen weekend. Deze v.v. Amstelveen Heemraad sjaals zijn vanaf heden voor iedereen te bestellen in de winkel.

Het volgende evenement voor sponsors vindt plaats tijdens het Sixen Toernooi & Feestavond in juni 2022. Roy van Damme, eigenaar van sport- & eventmarketing bedrijf Playmakers, speelt met de gedachte om naast zijn vaste team ook een ‘sponsorteam’ in te schrijven voor zijn medewerkers aangevuld met geïnteresseerde spelers van onze overige sponsors.

Door de bijna post-corona periode zien we de bedrijvigheid weer toenemen en zijn we in contact met geïnteresseerde nieuwe sponsors. Na tijden van noodzakelijke stilstand is dit een goede ontwikkeling voor onze financieel gezonde club.

Bij interesse contact Patrick Chin-A-Loi (of Mecit Koca) bij voorkeur via het “Sponsor Worden” contactformulier op de website of per e-mail via cz@amstelveenheemraad.nl

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven