Update bericht assortiment kantine

Eerder deze week hebben we hier een bericht geplaatst over het aangepaste assortiment in de kantine. Dit bericht was niet helemaal correct en tot stand gekomen na miscommunicatie tussen de schrijver van het bericht en de op vakantie zijnde kantinecommissie.

De belangrijkste reden voor het tijdelijk niet inzetten van de frituur is dat er sprake is van te weinig kantinevrijwilligers op de zaterdagen en doordeweeks. De bediening aan de balie, de activiteiten in de keuken en vooral ook het schoonmaken van de keuken en de frituur is veel werk en inmiddels een te grote belasting voor de paar vrijwilligers die we hebben.

Daarom zal de frituur voorlopig op de reguliere zaterdagen tot de winterstop niet aan staan. We zullen zorgen voor een vernieuwd en divers aanbod ter vervanging van de frituurproducten. Lekkere alternatieven die relatief snel en zonder veel schoonmaakwerk kunnen worden klaargemaakt.

Als nieuwe vrijwilligers zich hebben aangemeld en meedraaien in het kantinerooster, dan kan er weer gewoon gefrituurd worden!

Wil je ons hierbij helpen en kantinecoördinator worden? Lees dan hier verder! Of meld je direct aan via kantinebeheer@amstelveenheemraad.nl

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven