Vacature Webmaster

Word jij de master van onze nieuwe website? Heb jij oog voor het publiceren van content?

Sinds medio 2020 hebben wij een hele mooie nieuwe WordPress website gelanceerd (www.amstelveenheemraad.nl). De rubrieken, artikelen en foto’s worden goed bezocht. Het is natuurlijk wel belangrijk om deze website up to date te houden en continu te verbeteren, zodat deze blijft voldoen aan de wensen van onze leden, vrijwilligers en sponsors.

Daarom zoeken wij een webmaster die ervaring of affiniteit heeft met het plaatsen van content, het onderhouden van websites en het werken met WordPress. Als webmaster plaats je elke week bijvoorbeeld de wedstrijdverslagen, foto’s van wedstrijden, overzicht van komende wedstrijden, teamfoto’s, aankondiging van evenementen, berichten van het bestuur en andere wetenswaardigheden snel en nauwkeurig. Je bent gestructureerd, maar hebt wel de flexibiliteit om onze website, indien nodig, op elk geschikt moment gedurende het voetbalseizoen te voorzien van nieuwe informatie. Je denkt als webmaster mee over hoe we de site kunnen bijhouden, doorontwikkelen en zoveel mogelijk traffic kunnen genereren.

Vind jij dit leuk en ben je enthousiast om je steentje bij te dragen? Neem dan contact op met Patrick Chin-A-Loi, Bestuurslid Commerciële Zaken (cz@amstelveenheemraad.nl).

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven