Wat moet je weten voor de wedstrijddag? (corona-regels)

De KNVB heeft een mooi overzicht gemaakt van de belangrijkste regels voor spelers, je vindt het hier: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/61205/de-ideale-wedstrijddag-corona-proof

Daarnaast hebben we nog specifieke regels voor in de kleedkamers

De kleedkamergangen zijn op zaterdag éénrichtingsverkeer, in via het clubgebouw, uit via de nooduitgang.

Voor de teams Onder 8 t/m Onder 11 worden geen kleedkamers beschikbaar gesteld. Van die spelers en speelsters wordt verwacht dat zij in tenue bij de vereniging verschijnen, en na afloop thuis douchen.

Voor spelers Onder 13 t/m Onder 17 wordt in principe hetzelfde verwacht, dus kom in tenue naar de vereniging en na afloop thuis douchen. Indien nodig maken wij een kleedkamer open voor bijv. wedstrijdbespreking.

De seniorenteams en Onder 19 kunnen aanspraak maken op twee kleedkamers voor zover er beschikking is van leegstaande kleedkamers. Bij onvoldoende kleedkamer ruimte maakt men afspraken wie eerst en wie even wacht, er mogen niet meer dan 9 personen in een kleedkamer.

En voor in de kantine:

De kantine heeft in deze periode een afhaalfunctie en zal de komende tijd alleen dingen hebben die direct meegenomen kunnen worden (dus geen frituur maar wel kant en klare broodjes). We werken voortaan ook alleen nog maar met plastic bekers conform de voorschriften van de KNVB. Binnen mag je niet zitten, buiten op het terras mag dat wel, zittend en op anderhalve meter, maar alleen zo lang er stoelen zijn. Als alle stoelen bezet zijn dien je je consumptie elders te nuttigen. We moeten registreren wie er zijn dus ligt er een lijst om je gegevens op achter te laten. Deze zullen uiteraard alleen gebruikt worden als we mensen op moeten sporen ivm een COVID besmetting.

Samen houden we het veilig!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven