50 euro voor het aandragen van een nieuwe sponsor! Doe jij mee?

Om onze club financieel gezond te houden en alle investeringen te kunnen doen die noodzakelijk zijn in het onderhoud van bijvoorbeeld de velden, nieuwe ballen en het aantrekkelijk maken en houden van het  clubhuis, zijn we altijd op zoek naar aanvullende inkomsten. Eén van de opties hiervoor is het aantrekken van bordsponsors. Door het plaatsen van een mooi ontworpen reclamebord langs ons hoofdveld krijgt een bedrijf een mooie exposure en ontvangen wij als club extra inkomsten. 

De vraag aan jullie, onze leden, is of er binnen je netwerk mogelijk partijen zijn die je  wil voordragen als bordsponsor of misschien heb je zelf een bedrijf dat reclame wil maken.

Als je een bedrijf kent dat interessant kan zijn, stuur de gegevens (liefst met een contactpersoon) naar cz@amstelveenheemraad.nl. Vanuit de sponsorcommissie zal er dan contact met hen worden opgenomen.

En……. voor elke aanmelding die leidt tot een sponsorovereenkomst krijgt de aanmelder een tegoedbon van EUR 50 die kan worden besteed in de kantine.  

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven