Voorzitter Paul Groen stopt, Geert Pielage vervanger als ad-interim

Na uitvoerig overleg is het gezamenlijke, moeilijke besluit genomen dat Paul Groen zich, vanwege persoonlijke omstandigheden, per direct heeft teruggetrokken als voorzitter van Amstelveen Heemraad.

We kijken terug op een hele fijne samenwerkingsperiode, waarin hij als voorzitter betrokken was bij een aantal grote activiteiten zoals onder meer het 75-jarig jubileum, de (inmiddels gestaakte) fusie gesprekken en de vernieuwde statuten.

We waarderen Paul als voorzitter, maar bovenal als mens. Zijn humor, flair en enthousiasme in combinatie met zijn natuurlijke leiderschap zorgden voor een prettige en effectieve manier van samenwerken.

Namens het Bestuur spreken we graag veel dank uit naar alles wat Paul voor Amstelveen Heemraad heeft betekend, in de periode voorafgaand en vanaf zijn benoeming als voorzitter in maart 2021.

Geert Pielage zal ad-interim het voorzitterschap overnemen tot de eerst volgende Algemene Ledenvergadering op 11 december 2023. Het Bestuur zal in de tussentijd op zoek gaan naar een nieuwe voorzitter, die vanaf dat moment definitief het stokje overneemt van Geert.

Geert was van 2006 tot 2009 voorzitter van onze vereniging en heeft al eerder een bestuursfunctie op ad-interim basis vervuld. We zijn erg blij dat Geert het bestuur en daarmee de club de komende zeven maanden gaat helpen. We kijken uit naar de samenwerking!

Het Bestuur

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven