Actie Vriendenloterij start met belavond op maandag 3 april

Beste clubleden,

Amstelveen Heemraad is al enige tijd bezig met verduurzamingsprojecten en wij willen dit graag verder uitbouwen. Met deze verschillende projecten (denk bijvoorbeeld aan de aanleg van zonnepanelen) kunnen wij namelijk op de lange termijn veel geld besparen. Dit kan weer worden geïnvesteerd in andere voetbalgerelateerde en evenementgerichte zaken. Om te kunnen verduurzamen is er natuurlijk wel extra geld nodig. Om die reden organiseren wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op maandag 3 april tussen 18:30 en 21:30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Amstelveen Heemraad. Als je al lid bent, is het mogelijk om jouw lot(en) te koppelen aan Amstelveen Heemraad. En dat is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot gaat naar de club;
  • Dit heeft andere meespelende verenigingen inmiddels duizenden euro’s per jaar opgeleverd;
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken zij elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen;
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART met vele voordelen;

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze doelen en projecten kunnen realiseren.

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar secretaris@amstelveenheemraad.nl.

Namens het bestuur en de betrokken vrijwilligers.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven