Afhalen kantine tot winterstop en verzamelen voor uitwedstrijden

Beste allemaal,

De kantine zal tot de winterstop weer een afhaalfunctie (take-away) hebben. Wij hebben (helaas) tot dit besluit moeten komen vanwege enerzijds een dringende oproep van de KNVB om kantinebezoek te beperken en anderzijds vanwege de oplopende besmettingen en de niet te handhaven drukte (vooral vanaf de namiddag). Na de winterstop kijken wij weer hoe het ervoor staat.

Vermelding verzamelende teams voor uitwedstrijden

In de praktijk verzamelden afgelopen weekend ook behoorlijk wat teams binnen de hekken van ons complex, inclusief selectieteam(s). Deze teams zorgden bij binnenkomst en gezamenlijk vertrek voor veel extra druk op de smalle in-/uitgang bij het ISA-hek. De oproep is dus om tot de winterstop niet te verzamelen op de parkeerplaats naast veld 2 én niet te verzamelen binnen de hekken van ons sportcomplex.

Heksurveillance

Bij de heksurveillance blijven de volgende overheidsmaatregelen gelden:

  • Publiek is helaas niet meer welkom op het sportcomplex. Supporters en ouders van v.v. Amstelveen Heemraad mogen het complex dus niet betreden.
  • Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders van de uit-spelende ploeg.

Bestuur v.v. Amstelveen Heemraad

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven