Gezocht: bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken

Na vier mooie jaren is het voor mij tijd om af te zwaaien. De afgelopen vier jaar heb ik met heel veel plezier de functie van bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken mogen vervullen. We hebben mede met dank aan de enthousiaste en betrokken trainers in deze categorie (Chantal, Bart, Marchel, John en Melvin) bereikt dat we gegroeid zijn in het aantal vrouwelijke leden, dat we in de mo11, mo13 en mo15 zelfs twee teams per leeftijdscategorie hebben, dat onze MO11-1, MO13-1, MO15-1 elk jaar weer meedoen in de top van de competitie en dat ook onze Vrouwen 1 nu stabiel staat en meedoet om de prijzen. Daar ben ik trots op en maakt het een mooi moment om dat stokje over te dragen.

Word jij mijn opvolger (m/v)? Wat kun je verwachten en wat verwachten we van jou?

Je bent één van de zes bestuursleden en komt terecht in een bestuur dat de zaken op orde heeft. Een warm bestuur, met bevlogen mensen die allemaal naast hun fulltimebaan vele uren in de club stoppen omdat daar een stukje van hun hart ligt. Een bestuur dat voor elkaar en haar leden opkomt als dat nodig is, elkaar helpt en zorgt dat de club er stabiel voor staat en een mooie toekomst heeft.

Het bestuur vergadert ongeveer één keer per maand, in het begin en aan het eind van het seizoen soms wat vaker en uiteraard ook als de omstandigheden hierom vragen (in deze tijd bijvoorbeeld na persconferenties met gewijzigde maatregelen). Als bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken heb je daarnaast regelmatig contact met de vrouwen – en meidentrainers en je weet wat er in de teams speelt. Je bent in staat op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau te acteren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een sensitiviteit voor hoe een vereniging werkt. Belangrijk is uiteraard dat je affiniteit hebt met vrouwen-/meisjesvoetbal. Je speelt zelf of hebt altijd gevoetbald in het vrouwenvoetbal, je hebt een dochter die voetbalt of je bent anderszins betrokken bij het vrouwen-/meisjesvoetbal.

Voor de diversiteit in het bestuur is het fijn om weer een vrouw aan het bestuur toe te voegen maar ook enthousiaste mannen zijn uiteraard van harte uitgenodigd om te reageren!

Zelf blijf ik de MO19-1 trainen en coachen en zal daardoor nog meerdere keren per week op de club zijn. Ik zal dan ook zorgen voor een warme overdracht en waar nodig altijd beschikbaar zijn voor vragen.

Wil je meer informatie of zie je deze rol wel zitten? Stuur dan een mailtje naar secretaris@amstelveenheemraad.nl of bel/app mij om wat meer te weten over hoe ik deze functie heb ervaren (06-53383698)

Muriëlle

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven