Amstelveen Heemraad organiseert Internationaal Eurosporting Toernooi voor senioren

vv Amstelveen Heemraad is één van de organisatoren van het Amsterdam Tournament. Dit toernooi wordt al vanaf 2013 georganiseerd door FC Abcoude, maar inmiddels groeit het toernooi uit zijn jasje. Om die reden is vorig seizoen door Eurosporting al contact gezocht met ons en waren de eerste voorbereidingen in gang gezet. Vanwege de nasleep van de pandemie waren er onvoldoende inschrijvingen om op twee locaties te spelen. Aankomend jaar is dit wel het geval.

Het internationale toernooi is voor senioren en vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei. Het toernooi wordt in enige samenwerking met FC Abcoude en Eurosporting, maar volledig naar eigen hand georganiseerd en ingericht. De toernooicommissie bestaat naast twee bestuursleden en een voormalig bestuurslid uit spelers van onze seniorenteams. ”We zijn erg blij met de huidige groep enthousiaste spelers die betrokken zijn bij de organisatie en hopen dat de commissie snel wordt uitgebreid om de taken voor iedereen klein te houden.” aldus secretaris Danny ten Veen.

Het toernooi kent vier categorieën: mannen 11 vs. 11, mannen 7 vs. 7, veteranen 7 vs. 7 en vrouwen 7 vs. 7. Het is nog niet bekend welke poules op ons terrein zullen worden gespeeld. Op de zaterdag worden alle poulewedstrijden gespeeld en vindt ’s avonds een BBQ plaats! De zondag staat in het teken van de kruisfinales en het bekronen van de winnaar.

De komende periode wordt er verder invulling gegeven aan de organisatie van het toernooi. Wij kunnen alle handen goed gebruiken, zowel van de senioren als andere enthousiaste vrijwilligers.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven