Chantal van der Vaart behaalt diploma Voetbalcoach 2 Jeugd

Chantal van der Vaart heeft haar Voetbalcoach 2 Jeugd diploma (UEFA C Youth NL, UEFA B buitenland) uitgereikt gekregen door KNVB-docent Marcel van Marsbergen en Dennis van den Ing. Voorafgaand aan de diplomering richtte Andries Jonker, bondscoach van het Nederlands Vrouwenelftal, zich onder meer tot Chantal met mooie woorden.

Binnen de opleiding tot Voetbalcoach 2 ligt de nadruk op het coachen van jeugdspelers tijdens wedstrijden, analyseren van wedstrijden, geven van trainingen en begeleiden van spelers en staf.                                                                                                                                        

De totale investeringsduur was minimaal 237 uur, voor centrale bijeenkomsten, peerbijeenkomsten, zelfstudie en voorbereidingsopdrachten en het uitvoeren van praktijkopdrachten en Proeve van Bekwaamheden.

Chantal is gedurende haar traject ondersteund door haar praktijkbegeleiders Norbert Alblas, Hittjo Schipper en Edwin van Maas, trainer/coaches van onze selectie. Daarnaast kon zij stage lopen met dank aan de technische staf van de JO15-1. We willen bovengenoemde dan ook bedanken voor hun inzet, hulp en aanwezigheid!

Super goed gedaan en gefeliciteerd, Chantal!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven