Laurenzo Wimmers aangesteld als nieuwe trainer van het Tweede Elftal

Het bestuur van Amstelveen Heemraad is verheugd om de komst van Laurenzo Wimmers als de nieuwe hoofdtrainer van het Tweede elftal aan te kondigen. Vanaf het seizoen 2024-2025 zal Laurenzo de leiding over het team op zich nemen. De gesprekken zijn enige tijd geleden succesvol afgerond, en op woensdag 19 juni werd de samenwerking officieel bekrachtigd met het ondertekenen van het contract.

Laurenzo Wimmers komt over van Victoria, waar hij het afgelopen seizoen kampioen werd met het tweede elftal in de 2e klasse-D. Hij heeft op jonge leeftijd voor het trainerschap gekozen, nadat hijzelf in de jeugd op hoog niveau heeft gevoetbald, maar door blessureleed dit niet kon voortzetten. Hierdoor heeft Laurenzo inmiddels aanzienlijke ervaring met het werken met jonge spelers. Hij beschikt daarnaast recent over zijn UEFA-B diploma, wat hem een waardevolle toevoeging maakt voor de technische staf van onze selectie.

Zo erkent ook bestuurslid Senioren Jasper Pielage. ”Wij bij Amstelveen Heemraad zijn ontzettend blij en trots om de samenwerking met Laurenzo officieel aan te kondigen. Het is geen makkelijke zoektocht om een trainer voor een Tweede elftal te vinden die bij de ambitie en visie van onze club past. Het is mooi dat we de vacante plek met zo’n enthousiaste en ambitieuze trainer hebben kunnen invullen. We hebben erg veel vertrouwen in Laurenzo’s capaciteiten, en zijn frisse en tactische blik, en kunnen niet wachten om te zien wat deze nieuwe samenwerking ons gaat brengen.”

Welkom, Laurenzo!

Foto’s met grote dank aan Hans van Beek

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven