Even voorstellen: nieuwe bestuursleden Luuk & Natascha

Tijdens de ALV van afgelopen maandag 23 januari is Erna van der Haar (penningmeester) herbenoemd voor een derde termijn en zijn ook Luuk Nooter (Commerciële Zaken) en Natascha Hendriksen (Jeugdzaken) benoemd. Zij stellen zich graag kort aan u voor:


Mijn naam is Luuk Nooter jr. en mijn verbintenis met VV Amstelveen Heemraad gaat helemaal terug tot de periode CSCA. Mijn vader was in zijn jonge jaren actief als voorzitter van CSCA en later VV Amstelveen. Ik ging elke zaterdag met hem mee naar het voetbal en als hij dan in de bestuurskamer was speelde ik met mijn vriendjes langs de slootjes uitkijkend richting Uithoorn. Ik heb in het groen/wit gevoetbald in de pupillen en, als ik het me goed herinner, tot bij de oudste C junioren. Hoewel ik daarna zelf bijna niet meer bij de club kwam is de binding via mijn vader altijd gebleven. Altijd heeft VV Amstelveen Heemraad een warm plekje bij me gehouden en toen Luuk sr. afgelopen zomer overleed en ik de club informeerde, is het contact hersteld. Mij is toen gevraagd of ik interesse heb om een rol in het bestuur te gaan spelen met als aandachtsgebied commerciële zaken. Ik heb daar, na enig nadenken, enthousiast ‘ja’ op gezegd.   

Ik ben inmiddels (bijna) 64 jaar en ga, na 42 jaar bij een bank gewerkt te hebben, per 1 februari aanstaande met pensioen. De timing is dus perfect. Ik ben getrouwd met Margot, we hebben 3 kinderen en wonen in Uithoorn.

Ik kijk er naar uit om weer onderdeel van deze mooie club te mogen zijn en hoop de komende periode weer veel oude bekenden en nieuwe gezichten te ontmoeten.


Ik ben Natascha Hendriksen Rattan-Tewari en vier jaar geleden ben ik bij Amstelveen Heemraad gekomen, omdat mijn zoon graag wilde voetballen. Dat is een hele goede stap geweest, want voetballen heeft zijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Ook mijn dochter voetbalt inmiddels al enkele seizoenen bij Amstelveen Heemraad. Voor haar is voetballen een ontspanningsmoment, want dan kan ze haar hoofd even helemaal leegmaken. In het dagelijks leven ben ik advocaat met een civiele procespraktijk en daarnaast ook als vrijwilliger betrokken bij Amstelveen Heemraad. Eerst als trainer van jongens en ook meiden en later als één van de coördinatoren van de JO11. Om eerlijk te zijn heb ik nooit de intentie gehad om vrijwilliger te worden bij Amstelveen Heemraad. Ik ben ook niet opgegroeid met het verenigingsleven. Langzaam maar zeker is het besef gekomen dat ouders en verzorgers een zeer belangrijke rol spelen bij het succes van een vereniging. En het begint al in teamverband. Een goede samenwerking van de ouders draagt immers bij aan het succes van een team. Succes is niet per definitie altijd het winnen van wedstrijden. Het gaat net zo goed om het speelplezier en een goede sociaal-emotionele ontwikkeling. Als bestuurslid Jeugdzaken zal ik mij niet alleen bezighouden met de technische- en organisatorische aspecten van onze jeugdopleiding. Ook wil ik mij graag inzetten voor het verder bouwen aan een vereniging waar we aandacht hebben voor elkaar en gezamenlijk de schouders eronder willen zetten om fijne herinneringen te creëren voor onze jeugd.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven