Genomineerd voor Vereniging van het Jaar 2022!

Maar liefst 14 Amstelveense verenigingen hebben een motivatieschrift ingediend om mee te dingen tot ‘Vereniging van het Jaar’. De Jury bestaande uit vijf Raadsleden en een Beleidsmedewerker sport van de Gemeente Amstelveen heeft alle inzendingen bekeken en beoordeeld. Amstelveen Heemraad kwam er als één van de drie verenigingen uit, die genomineerd is voor Vereniging van het Jaar 2022.

De jury beoordeelde onze samenwerking met andere verenigingen en organisaties als zeer positief, verder viel de toegankelijkheid op; jullie vereniging is echt een ontmoetingsplek voor heel veel mensen. Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad vervult een belangrijke maatschappelijke rol binnen de gemeente Amstelveen. 

De andere genomineerden zijn Korfbal Vereniging Amstelveen en Taekwondoschool Chung Do Kwan. Vrijdagavond 10 februari wordt tijdens het Sportgala bekend gemaakt wie van de drie genomineerde verenigingen zich Vereniging van het Jaar 2022 mag noemen, de wisselbeker en het door de gemeente Amstelveen beschikbare prijzengeld van 2.500,- euro in ontvangst mag nemen.

Onze dank is groot aan al die vrijwilligers die zich op welke manier dan ook in het jaar 2022 hebben ingezet om deze nominatie mogelijk te maken.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven