Vrijwilliger van het Jaar: Melvin ten Veen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is de verkiezing Vrijwilliger van het Jaar gehouden. Er zijn drie vrijwilligers geselecteerd die in het jaar 2022 vanwege intensieve en veelzijdige inzet voor de vereniging hebben getoond. Dit gaat om Filip Lahola, Melvin ten Veen en Bram Feenstra. 

De stemmen zijn digitaal uitgebracht en daar is gehoor aan gegeven. In totaal zijn er maar liefst 240 stemmen ontvangen. Uiteindelijk is met 38% van de stemmen Melvin ten Veen de winnaar van de Vrijwilliger van het Jaar. 

Eind november worden er opnieuw 3 vrijwilligers genomineerd voor de Vrijwilliger van het Jaar 2023.

Hieronder een korte motivatie per vrijwilliger:

Filip Lahola

Filip is een aanstormend talent. Hij begon als voetballer bij onze vereniging en rolde in het scheidsrechterskorps. Hier kreeg hij de ruimte en tijd – en ondersteuning van Bram – om zich verder als scheidsrechter te ontwikkelen. Hij vond dit zelfs zo leuk dat hij begin vorig seizoen besloot om te stoppen met voetballen en op die manier op zaterdag een extra wedstrijd kon fluiten. Dit doet hij enorm goed. Hij is een talentvolle scheidsrechter, heeft al meegelopen bij Ajax en doet nu de cursus voor verenigingsscheidsrechter. Volgende maand heeft hij de eindbeoordeling, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat hij hiervoor gaat slagen.

Melvin ten Veen

Aan veelzijdigheid geen gebrek. Hij is begonnen als jeugdscheidsrechter en alweer 8,5 jaar geleden rolde hij het trainersvak in. Ieder jaar traint hij met veel genoegen een team waarmee hij de spelers vaardigheden bij brengt. Sinds drie seizoenen is hij ook actief betrokken bij de meidentak van onze vereniging. Hij stopt veel tijd in het trainen van de teams en is kind aan huis bij onze vereniging. Dit jaar volgt hij de KNVB-cursus van Voetbalkadercoach. In de afgelopen jaren heeft Melvin laten zien enorm te groeien in de dingen die hij doet. Daarnaast is hij actief betrokken bij de selectie voor het ontwerpen van de posters en beheert hij al ruim twee jaar de Instagram en Facebook-pagina, waarmee we enorm veel extra volgers hebben gekregen.

Bram Feenstra

De goedheid zelve en een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken. We kunnen altijd op hem aan, hij is snel in de communicatie en wil graag alles tot in de puntjes perfect uitvoeren. Hij is begonnen in de scheidsrechterscommissie maar is inmiddels al 5,5 jaar onze wedstrijdsecretaris. Dat is een taak die enorm veel vraagt van zijn tijd en inzet. Hij vervelt deze taken naar behoren. Daarnaast is hij al 2 jaar zeer betrokken, inmiddels ook samen met kleinzoon Moreno, bij de ontwerpen en inhoud van de NarrowCasting. Of eigenlijk, zoals we het sinds kort moeten noemen: AmstelveenTV.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven