Gezocht: Bestuurslid Seniorenzaken

Het bestuur is per direct op zoek naar een Bestuurslid Seniorenzaken, die de belangen van onze seniorenteams zal behartigen.

Taak- en functieomschrijving:

Als Bestuurslid Seniorenzaken zorg je ervoor dat alles bij de selectie en overige seniorenteams (heren, veteranen en zaal) vloeiend loopt. Je houdt je onder meer bezig met de toekomst van het seniorenvoetbal bij v.v. Amstelveen Heemraad.

Als Bestuurslid Seniorenzaken ben je onder meer bezig met:

  • Hoofdtrainers selectie (zorg dragen dat de functie wordt vervuld en waar nodig technische ondersteuning bieden, in samenwerking met voorzitter);
  • Het vormgeven van de staf van de selectie (trainer tweede elftal, invullen overige technische staf selectie zoals verzorger, keeperstrainer);
  • Ondersteuning van overige seniorenteams (bijv. bij zoektocht trainer, mits dit gewenst is);
  • Indeling seniorenteams bij aanvang nieuw seizoen (in samenwerking met secretaris);
  • Materiaal senioren;
  • Doorgroei jeugd richting de senioren (in samenwerking met Bestuurslid Jeugdzaken en Bestuurslid Vrouwen- en meisjeszaken).

Wat kun je nog meer verwachten als Bestuurslid Seniorenzaken?

Je bent één van de (met jouw intrede) zeven bestuursleden en komt terecht in een enthousiast en zelfsturend team, die de zaken op orde heeft. Het bestuur vergadert één keer per maand. In het begin en aan het eind van het seizoen wat vaker en uiteraard ook als de omstandigheden hierom vragen. Je vergadert over de gang van zaken en alles wat er speelt binnen de club. 

Als Bestuurslid Seniorenzaken heb je regelmatig contact met de trainers/contactpersonen van de seniorenteams (selectie, heren en zaal). Je weet in grote lijnen wat er speelt binnen de teams en bent in staat op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau te acteren. Daarnaast beschik je over goede communicatievaardigheden (in geschrifte en verbaal) en heeft het onze voorkeur dat je affiniteit hebt met seniorenvoetbal.

Aankomend seizoen zijn er 12 seniorenteams (6 seniorenheren inclusief selectie, 2 veteranen, 1 vrouwen 7×7 en 3 zaalteams). Dit betekent weer een uitbreiding van het aantal teams in vergelijking met het huidige seizoen. Op dit moment valt de verantwoordelijkheid over de seniorenteams bij de voorzitter (selectie) en secretaris (overige seniorenteams). Vanwege de vele verantwoordelijkheden bij deze functies, valt dit niet meer te combineren. 

Wil jij meer informatie en/of ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mailtje naar secretaris@amstelveenheemraad.nl. Wij gaan graag met je in gesprek!

Deadline voor aanmelding is maandag 16 mei 2022.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven