Boyd Spruijt ontvangt een lintje!

Op dinsdag 26 april heeft burgemeester Tjapko Poppens namens de koning een lintje uitgereikt aan Boyd Spruijt. Boyd ontving deze Koninklijke onderscheiding vanwege zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor onze vereniging. 

Boyd is al ruim 50 jaar vrijwilliger bij onze voetbalvereniging. De taken die hij in al deze jaren verricht heeft zijn heel divers. Boyd was jarenlang elftalleider van zowel de heren als de dames. Daarnaast heeft hij jaren de rol van wedstrijdsecretaris op zich genomen. Boyd doet momenteel het meeste werk op de achtergrond, maar iedereen binnen de club kent hem als de man van het jaarlijkse tweedaagse Sixen toernooi. Dit heeft hij 50x georganiseerd!

Wekelijks is Boyd actief binnen de onderhouds-/werkploeg en zorgt hij ervoor dat het gehele terrein er netjes en verzorgd bij ligt. Hij gaat elke keer weer met zijn prikstok rond om alle vuil op te ruimen zodat we iedereen weer netjes kunnen ontvangen bij ons op het sportpark.

Op basis van zijn uitgebreide staat van dienst voor de vereniging heeft hij binnen de club de beide onderscheidingen gekregen die wij kennen, Lid van Verdienste en Erelid. De Koninklijke onderscheiding die Boyd nu heeft ontvangen is een kroon en waardering op zijn jarenlange vrijwilligerswerk.

Wij zijn blij en trots dat wij met Boyd voor het vierde jaar achtereen een Lid in de Orde van Oranje-Nassau in onze gelederen hebben! Eerder viel deze eer ten deel aan Hennie van Noord, Gerrit Wilhelmus en Jan Burggraaf.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven