Grote dank aan alle Sixen vrijwilligers!

Het was afgelopen weekend weer een zeer gezellige en geslaagde editie van Sixen! De sfeer, het voetbal, de muziek, het (koude) bier en de frituur vielen goed in de smaak. Dit natuurlijk met zeer veel dank aan alle vrijwilligers die achter de bar en in de keuken hebben gestaan!!!

Op vrijdag waren dat Eveline, Ilse, Simone, Marco, Emma, Linde, Sienne, Lara, Marc, Aukje, Belinda, Rob, Luuk, Danny en Erna. Op zaterdag waren dat Heleen, Mimi, Diane, Donna, Souad, Bram, Moreno, Belinda, Simone, Rob Luuk, Danny en Erna.

Veel dank ook aan de organisatoren van Sixen: Boyd Spruijt, Jeannette Nooter, Marcel Havermans, Paddy Pietersen en Donald Swalue. Het was weer top geregeld allemaal! De fotoalbums – die snel op de site zullen worden gepubliceerd – zijn weer geschoten door de lens van Hans van Beek. Het was weer een succesvolle editie dankzij de inzet van al deze vrijwilligers!

Tot slot nog veel dank aan de mannen van de werkploeg, Bas, Jan, Herman, Boyd en Chris, voor het op- en afbouwen van de velden en de schoonmaak van het complex.

Op naar volgend jaar, editie 53 van Sixen.

Namens het Bestuur

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven