Informatie Sixen 2023

Het is weer zover! Aanstaande vrijdag zal de 52e editie van Sixen plaatsvinden. Er hebben zich weer veel teams ingeschreven en alle voorbereidingen lopen gesmeerd.

VRIJDAG

Informatie voor deelnemers: De teams moeten zich vrijdag uiterlijk om 18:30 hebben aangemeld. De eerste wedstrijden starten om 19:00. Omkleden kan in de kleedkamers; deze blijven wel open. De kleedkamers en de gangen naar de kleedkamers gaan een uurtje na de laatste wedstrijden dicht.

Informatie voor deelnemers, toeschouwers en feestvierders: Er is muziek en een DJ tot 01:00 en daarna kunnen we doorfeesten tot uiterlijk 02:00. Er zal van 18:00 tot 22:00 op het complex een frituurkraam staan die iedereen van een vette hap kan voorzien. Er staat buiten een tap van Heineken en Naeckte Brouwers. Tijdens Sixen zal een witbier van Naeckte Brouwers voor slechts 2,50 euro worden aangeboden!!! Een mooie welkomstactie en met de zonnige temperaturen een ideale verfrissing. Uiteraard is ook onze kantine geopend tijdens de hele avond en nacht. Er is genoeg eten en drinken beschikbaar. En goed nieuws (voor de meesten): we hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een verbeterde bierkoeling.

ZATERDAG

Op zaterdag starten de eerste wedstrijden om 10:00. Dat kan best een korte nacht worden, maar het is het meer dan waard. We verwachten alle teams ook op de zaterdag te zien. Je kan de dag goed starten met vers fruit, verse broodjes of de lekkerste tosti’s. Op zaterdag gaat de frituur in onze eigen kantine aan.

VRIJWILLIGERS & HELPENDE HANDJES

Die zijn weer van essentieel belang om het Sixen een succes te maken! Gelukkig zijn er veel enthousiaste vrijwilligers, ouders en spelers die de handen uit de mouwen zullen steken. Daar zijn we erg blij mee! Dat neemt niet weg dat zij alles kunnen doen en dus vragen we iedereen op om eigen afval netjes op te ruimen, pitchers weer in te leveren (en niet op het veld te laten slingeren) en na afloop mee te helpen opruimen.

We gaan er met z’n allen weer een onvergetelijk weekend van maken!

Namens de Sixen commissie en het Bestuur.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven