JO17-1 wint Internationaal Eurosportring toernooi

Afgelopen weekend heeft Amstelveen Heemraad JO17-1 de Kempen Trophy gewonnen. De ploeg was in de finale te sterk voor WVHEDW. Het team bleef tijdens het gehele toernooi ongeslagen en wist een clean sheet te behalen. Het toernooi werd georganiseerd bij het plaatsje Lommel in België. Er waren 24 teams die deelnamen aan de JO17 competitie.

Op zaterdag was de eerste wedstrijddag en werd er in een poule gespeeld. De wedstrijden kenden een duur van 25 minuten. De openingswedstrijd werd met 0-3 gewonnen van de Duitse ploeg JSG Rahden. Daarna volgden – tussen het lange wachten door – een 1-0 overwinning op RKVV Meerburg en een 0-0 gelijkspel tegen sv Baarn.

Op zondag werd in de finalepoule gespeeld tegen RKVV Teylingen (1-0 winst) en hoofdklasser sv Marum (2-0 winst). Deze overwinningen maakten de weg vrij voor de grote finale die aan het einde van de middag werd gespeeld tegen zesde-divisionist WVHEDW. Het team dat, onder leiding van Bart Verdam, Arno Molly en Danny ten Veen, het gehele toernooi goed en attractief voetbal liet zien, was ook in de finale te sterk voor de tegenstander. De beker werd mee naar huis genomen na een 3-0 overwinning!

Gefeliciteerd aan alle spelers, technische staf en zeer betrokken toeschouwers!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven