HOERA! 75 jaar Voetbalvereniging Amstelveen

25 oktober; de geboortedag van voetbalvereniging Amstelveen. Inmiddels 75 jaar geleden. Er is in die tijd een hoop gebeurd; de maatschappij heeft zich veranderd maar ook de mensen die al lange tijd meelopen bij de vereniging hebben van dichtbij verschillende ontwikkelingen en veranderingen meegemaakt. Van kampioenschappen tot degradaties, verschillende hoofdsponsors (inmiddels als 25 jaar Bouwbedrijf De Heemraad!!!), naamswijzigingen, gezellige feesten, veel nieuwe vrijwilligers, vrijwilligers die zijn benoemd tot Lid van Verdienste of Erelid, leden die ons zijn ontvallen, een nieuw clubgebouw, kunstgrasvelden, een snelgroeiende en kwalitatief toenemende jongensafdeling, het ontstaan van een succesvolle meisjes-/vrouwenafdeling, het ontstaan van de Eurokickers/Mini-Pupillen en de G-force. En nog heel veel meer…

Aan eenieder die graag in de (recente) historie wil duiken van onze vereniging, kennis wil ophalen of juist meer wil weten over de vereniging waar diens kind sinds kort voetbalt, is er goed nieuws. Het is vanaf aanstaande vrijdagavond mogelijk om een jubileummagazine voor €10,- per stuk aan te schaffen. Er is een oplage van 250 stuks.

Een 75-jarig jubileum kan niet onopgemerkt voorbijgaan. De gehele maand oktober zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. Aanstaande zaterdag, 29 oktober, is de feestdag van ons 75-jarig bestaan. Op deze dag is er een vullend en veelzijdig programma, voor jong en oud, van vroeg tot laat. Wij hopen u allen op deze heugelijke dag te zien.

Bij vv Amstelveen Heemraad kennen we nog steeds een ons-kent-ons-cultuur. En dat vinden wij belangrijk. Vrijwilligers die al geruime tijd verknocht zijn aan de vereniging – en enthousiaste nieuwkomers die binnen korte tijd (sterk) verbonden zijn aan Amstelveen Heemraad. We doen het graag samen en zijn blij dat er altijd enthousiaste mensen opstaan om vrijwillige taken en werkzaamheden op te pakken.

Voor nu alvast een grote dank aan iedereen die zich, op welke manier dan ook, heeft ingezet tijdens deze jubileummaand. Een grote dank aan de jubileumcommissie, de aanjagers, bestaande uit enthousiaste en gewaardeerde vrijwilligers, die middels een strakke organisatie voor de verschillende activiteiten hebben gezorgd. Uiteraard ook veel dank aan iedereen die kantinediensten heeft gedraaid, de ontwerper en schrijvers van het jubileummagazine, de organisatoren van de pub-quiz en de bingo, de sponsoren van het jubileummagazine en de bingoprijzen, en allen die op de jubileumdag aanwezig zijn bij de springkussens, de voetbalclinics en voetbalactiviteiten verzorgen, de organisatoren van de penaltybokaal en de aanwezige keepers, de seniorenaanvoerders die het SIXEN 75 hebben georganiseerd, de aanwezige scheidsrechters en allen die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen. Heel veel dank! En op persoonlijke titel dank aan de bestuursleden die achter de schermen actief betrokken zijn gedurende deze jubileummaand.

Een mooie feestweek toegewenst aan iedereen! 

Namens het bestuur.

Danny ten Veen

Secretaris

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven