Jeannette Nooter benoemd tot Lid van Verdienste

Op maandagavond 11 december 2023 is Jeannette Nooter, door de aanwezige leden bij de Algemene Ledenvergadering, benoemd tot Lid van Verdienste. Jeannette is al 50 jaar lid van onze vereniging en heeft in deze periode verschillende functies gehad en werkzaamheden voor de vereniging gedaan. Zeer verdiend en van harte gefeliciteerd, Jeannette!

Uit de voordracht:

Het bestuur heeft er goed en uitgebreid bij stilgestaan om opnieuw iemand voor te dragen als Lid van Verdienste. Het is niet iets om jaarlijks te doen. Het is in de huidige maatschappij niet vanzelfsprekend dat een vrijwilliger zich voor lange tijd bindt aan de vereniging. Wij hebben het geluk dat we een trouwe groep mannen en vrouwen hebben die wekelijks een belangrijke bijdrage leveren om de vereniging draaiende te houden. En wanneer een vrijwilliger zich op vele fronten actief inzet voor de vereniging, is dat extra noemenswaardig. Zo noemenswaardig dat wij vanavond graag iemand aan u voordragen als Lid van Verdienste.

Bestuurslid Commerciële Zaken, Luuk Nooter, geeft aan dat toen hij 50-60 jaar geleden bij de club was er een aantal families erg betrokken waren. Dat waren onder meer: de familie Wilhelmus, familie van den Heuvel en twee broers van de familie Nooter. Luuk verzoekt om Jeannette Nooter naar voren te komen. 

Vijftig jaar geleden werd Jeannette lid van de vereniging en was zij onderdeel van de eerste lichting van onze meidenteams. Zij heeft daarin ook nog enkele jaren deel uitgemaakt van het Dames bestuur. En Jeannette heeft destijds regelmatig kantinediensten gedraaid. In 2007 nam Jeannette de coördinatie van de commissiekamer op zich, en sindsdien heeft ze met onvermoeibare inzet gezorgd voor de soepele werking van de ontvangst binnen onze vereniging. Zij biedt alle bezoekers en leden een warm en stralend welkom toe!

Jeannette is al ruim twaalf jaar één van de organisatoren van het Sixen toernooi. Zij is de steun en toeverlaat van Boyd Spruijt. En afgelopen jaar was de 52e editie. Zij zet zich iedere keer weer onvermoeibaar in om het toernooi tot een succes te maken. 

Vanaf dit jaar maakt Jeannette ook deel uit van de sponsorcommissie. Haar inzet is niet te missen; met volle enthousiasme wist zij ook voor het jubileum vele sponsoren te strikken. Als lid van de jubileumcommissie heeft zij onwijs veel werk verzet en met de bijdrage van vele anderen hebben wij daardoor een fantastisch 75-jarig jubileum gehad! Jeannette heeft een natuurlijke gave om mensen met elkaar te verbinden. Dat lukt haar bij de commissiekamer maar ook bij het binden van sponsoren aan onze club.

Vanavond staan we niet alleen stil bij het vijftigjarig lidmaatschap van Jeannette, maar vooral voor haar toewijding en positieve bijdrage aan de vereniging. Luuk geeft aan enorm trots op haar te zijn en hoopt dat ze nog vele jaren zich zal blijven inzetten voor de vereniging. De algemene ledenvergadering stemt onder luid applaus toe met de benoeming van Jeannette Nooter tot Lid van Verdienste.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven