Jubileumseizoen 2022-2023 gaat (bijna) van start!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Vanaf maandag 15 augustus zal er getraind worden volgens het nieuwe trainingsschema.

Komend seizoen zal een bijzonder seizoen worden. Onze vereniging bestaat op dinsdag 25 oktober precies 75 jaar! In de maand oktober zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, die de komende periode nog gecommuniceerd zullen worden. Een feestcommissie met een aantal vrijwilligers is hier al enkele maanden druk mee bezig. Op zaterdag 29 oktober is een speelvrije dag aangevraagd; al onze teams zijn dan vrij. Er zal die dag voor al onze leden een feestelijke activiteit georganiseerd worden. We gaan er een mooi feest van maken!

Op maandag 12 september wordt het seizoen afgetrapt met een Buitengewone Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering is het mogelijk om te stemmen over de vernieuwde statuten. Dit is ook al mogelijk via dit formulier. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om, met een schriftelijke motivatie, iemand voor te dragen als Lid van Verdienste. Het bestuur wil u graag deze gelegenheid geven vanwege het jubileum en zal zich hier dan ook over buigen. De laatst mogelijke datum om iemand voor te dragen is 22 augustus. Voordragen kan door te mailen naar secretaris@amstelveenheemraad.nl.

Wij wensen iedereen een sportief, gezellig en leerzaam voetbalseizoen toe!

Namens het bestuur

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven