Nieuw Technisch Kader vanaf seizoen 2024/2025

Met ingang van seizoen 2024/2025 zal Amstelveen Heemraad na een periode van drie jaar afscheid nemen van Ayoub Zagdoud als Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO). Ayoub heeft zich gedurende zijn drie jarige dienstverband onder meer ingezet om met zijn expertise en passie een bijdrage te leveren aan de sportieve en voetbaltechnische kwaliteiten van onze jeugdleden. Deze prettige samenwerking heeft geleid tot een goed fundament, waarvoor wij hem dankbaar zijn.

Na drie jaar is besloten een nieuwe koers te varen voortbordurend op hetgeen al gerealiseerd is. Met het vernieuwde Technisch Jeugdplan liggen er nu volop kansen voor groei en ontwikkeling. Bestuurslid Jeugdzaken Robert Dijkstra: ‘’We introduceren met trots ons herschreven Technisch Jeugdplan, dat vanaf het seizoen 2024/2025 zal worden geïmplementeerd, waarin wij zowel de sportieve als plezierige prestaties van onze jeugdleden en -teams naar een hoger niveau willen tillen. We zijn in een nieuwe fase beland, die zal worden vormgegeven door een breder technisch kader, waarin technisch jeugdcoördinatoren van verschillende disciplines samenkomen. Daarnaast introduceren we een Voetbalkadercoach en een adviesorgaan. Op deze manier vertalen wij de wensen en behoeften die zijn voortgekomen uit een uitgebreide analysesessie terug naar de praktijk.’’

Ayoub was zelf één van de betrokkenen bij het vormgeven van dit Technisch Jeugdplan. Het bestuur wil hem niet alleen bedanken voor zijn toewijding, inzet en inspiratie aan de toekomst van de vereniging, maar ook voor de verbinding en bijdrage aan een prettige en veilige omgeving binnen de vereniging. Ayoub is op zijn beurt de vereniging dankbaar en blij met de samenwerking van de afgelopen jaren: “Ik ben blij dat ik onderdeel mocht zijn aan het bouwen van Amstelveen Heemraad. Ik wil ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd in mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en als Hoofd Jeugdopleiding” 

Het bestuur dankt Ayoub voor zijn inzet en toewijding van de afgelopen drie jaar. Ayoub zal het huidige seizoen 2023/2024 afmaken. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst. Daarnaast kijken wij met veel vertrouwen vooruit naar een succesvolle voortzetting van onze jeugdafdeling. 

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven