Nieuwe bestuursleden gezocht

Het Bestuur is op zoek naar vier nieuwe bestuursleden die vanaf 11 december – en indien mogelijk per direct aspirant – het bestuursteam komen versterken. In de bijlages zijn een uitgebreidere toelichting gegeven op de vier functies: Voorzitter, Senioren, Jeugdzaken en Kantine & Gebouw.

Zowel Natascha Hendriksen (Jeugdzaken) als Casper de Vetten (Senioren) hebben helaas besloten een stap terug te doen vanwege persoonlijke omstandigheden. Zij zullen het Bestuur dus vroegtijdig verlaten. Wij danken hun beiden enorm voor hun inzet en zullen hier tijdens de ALV bij stilstaan! Geert Pielage is sinds mei voorzitter ad interim en zal het stokje overdragen aan een definitieve opvolger.

Het Bestuur gaat zelf actief op zoek naar nieuwe bestuursleden. Kandidaten kunnen zich vanaf heden aanmelden. De uiterlijke aanmelddatum is maandag 16 oktober. Daarnaast staan wij open voor suggesties en horen dit ook graag!

Bij vragen over de functies of taakomschrijvingen en om interesse kenbaar te maken, is het Bestuur bereikbaar op de club of per mail via secretaris@amstelveenheemraad.nl

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven