Nieuwe schenking Club van 100

De Club van 100 heeft afgelopen april een prachtige nieuwe schenking gedaan voor de camerabewaking en alarminstallatie. Wij zijn enorm blij met deze schenking en danken alle leden van de Club van 100.

Met deze bewaking willen we de veiligheid van onze leden en bezoekers verder waarborgen. De camerabewaking zal verschillende zones op ons terrein dekken. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld eventuele diefstal, vandalisme of andere ongewenste situaties beter in de gaten houden en zou indien nodig direct kunnen worden ingegrepen. Je vindt hier het Protocol Cameratoezicht.

De Club van 100 zoekt nieuwe leden!

Het ledenbestand van de Club van 100 varieert enorm: van leden, spelers, oud-leden en oud-spelers en van jong tot oud. Er vindt ieder jaar een vergadering plaats voorzien van een overheerlijk buffet. Ieder jaar wordt er door de leden een bedrag betaald, waarmee het Amstelveen Heemraad (mede-) financiert in een bepaald project. Als lid van de Club van 100 draag je de vereniging dus een extra warm hart toe! Je hoeft geen lid te zijn van Amstelveen Heemraad om lid te zijn van de Club van 100.

Ook lid worden? Of wil je nog meer informatie? Meld je aan bij de secretaris van de Club van 100:

Sven Wilhelmus, svenwilhelmus@live.com.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven